Skocz do zawartości
Gość KLISZCZAK92

Sound Max Do Windy 7

Rekomendowane odpowiedzi

Gość KLISZCZAK92

Witam potrzebuje sterowników do karty dzwiękowej na płycie asus A7V880 pod windowsa 7 32 bity. wszedze szukałem i tylko znajduje do visty i xp 32 i 64 bity może ktoś mi pomóc??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość KLISZCZAK92

niestety bład wyskakuje a u mnie jest a 1988 a nie tamto co podaliscie:( i to mam winde 7 32bit

to są jakieś jeszcze propozycje:)??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość KLISZCZAK92

no normalnie rozpakowuje i otwieram folderi i właczam setup

chyba pomyśly sie kończą:( też sporo naściągałem wersji 5.12 i żadne nei śmigają:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość KLISZCZAK92

no właczam setup:) w wolderze głównym i wyskakuje ten pasek przechodzi do końa potem pojawia sie tapeta ta główna do instalacji soundmax i odrazu wyskakuje mi błąd:(

Opisz moze jak to krok po kroku bym miał to zrobić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość KLISZCZAK92

ok jestem w menadżerze urządzeń i co dalej http://img707.imageshack.us/i/beztytuuvwk.jpg/ bo nie widze dzwięku a jak miałem xp to był<lol2>

potem niby mam i klikam tak jak mówicie i jest coś takiego http://img695.imageshack.us/content_round....amp;via=mupload

Edytowane przez KLICHO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość KLISZCZAK92

niestety też sposoben tym co podałeś i tym normalny przy normlanym jest cośtakiego

http://img22.imageshack.us/content_round.p...amp;via=mupload

ale dziwne zainstaolwałem sobie te od realteka i sie zainstalowało i wszystko fajnie tylko dzwięku nie ma ;/

i potem odinstalowałem zainstalowałem xp i był dzwięk ale wole winde 7 i przeinstalowałem po 2 tn xp to nie legalny a winda 7 to legalny

Edytowane przez KLICHO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość KLISZCZAK92

no nie działa w windowsie 7. i ten sposób co ty dałeś też nei działa niestety. apisałem do producenta nawet ale odpowiedz uzyskam jutro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość KLISZCZAK92

no wgrywałem [gluteus maximus] u mnie to nie sa 1988B tylko zwykłe 1988 i nie posiadają HD tylko ac 97 czyli jednym słowem nie działają!!

Edytowane przez KLICHO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość KLISZCZAK92

a jest taka mozliwaść ze windows 7 blokuje to ze wzgledu jak by to piractwo bo wiem że takie cośwprowadzili do niego nawet ściągnołem program DriverMax ale on nie wykrył nic;/

Edytowane przez KLICHO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi