Gość KLISZCZAK92 Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Witam potrzebuje sterowników do karty dzwiękowej na płycie asus A7V880 pod windowsa 7 32 bity. wszedze szukałem i tylko znajduje do visty i xp 32 i 64 bity może ktoś mi pomóc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 (edytowane) Próbowałeś te do visty? Powinny działać... Edytowane 6 Lutego 2010 przez Kolobos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KLISZCZAK92 Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 (edytowane) Możesz jakieś dać które by ewentualnie mogły działać?? Edytowane 6 Lutego 2010 przez Kolobos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Sprawdz: ftp://ftp.asus.com.tw/pub/ASUS/misc/audio...x6140_Vista.rar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Najnowsze sterowniki pod Vistę 32bit ze strony ASUSa. Nie ma opcji, żeby nie działały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KLISZCZAK92 Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 niestety bład wyskakuje a u mnie jest a 1988 a nie tamto co podaliscie:( i to mam winde 7 32bit to są jakieś jeszcze propozycje:)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 W takim razie: ftp://ftp.asus.com.tw/pub/ASUS/misc/audio...X6320_Vista.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KLISZCZAK92 Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 niestety też nie działa:( bo te co podajesz są prawdopodobnie pod 64 bit system niestety mam 32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Instalujesz z poziomu menadzera urzadzen wskazujac katalog ze sterownikami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KLISZCZAK92 Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 no normalnie rozpakowuje i otwieram folderi i właczam setup chyba pomyśly sie kończą:( też sporo naściągałem wersji 5.12 i żadne nei śmigają:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KLISZCZAK92 Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 znalazłem taką strone nawet http://www.station-drivers.com/page/analog%20device.htm ale to też nic nie działa nistety:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Ale co nie dziala? Instaluje sie i nie ma dzwieku czy moze cos sie wyswietla? Probowales instalowac recznie tak jak Ci napisalem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KLISZCZAK92 Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 no właczam setup:) w wolderze głównym i wyskakuje ten pasek przechodzi do końa potem pojawia sie tapeta ta główna do instalacji soundmax i odrazu wyskakuje mi błąd:( Opisz moze jak to krok po kroku bym miał to zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Menedżer urządzeń - PPM na urządzeniu - Właściwości - Aktualizuj sterownik -> z wybranej lokalizacji -> Wskaż mu folder z rozpakowanym sterownikiem Pisane z pamięci, mogą być drobne różnice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KLISZCZAK92 Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 (edytowane) ok jestem w menadżerze urządzeń i co dalej http://img707.imageshack.us/i/beztytuuvwk.jpg/ bo nie widze dzwięku a jak miałem xp to był<lol2> potem niby mam i klikam tak jak mówicie i jest coś takiego http://img695.imageshack.us/content_round....amp;via=mupload Edytowane 6 Lutego 2010 przez KLICHO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Zainstaluj te: ftp://ftp.asus.com.tw/pub/ASUS/misc/audio...0X6585_Win7.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KLISZCZAK92 Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 (edytowane) niestety też sposoben tym co podałeś i tym normalny przy normlanym jest cośtakiego http://img22.imageshack.us/content_round.p...amp;via=mupload ale dziwne zainstaolwałem sobie te od realteka i sie zainstalowało i wszystko fajnie tylko dzwięku nie ma ;/ i potem odinstalowałem zainstalowałem xp i był dzwięk ale wole winde 7 i przeinstalowałem po 2 tn xp to nie legalny a winda 7 to legalny Edytowane 7 Lutego 2010 przez KLICHO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 To działa Ci w końcu czy nie? :rolleyes: klikasz PPM na ikonie instalatora -> Właściwości -> Zgodność (czy jakoś tak) i wybierasz tryb zgodności Vista sp1 i uruchom jako administrator... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KLISZCZAK92 Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 no nie działa w windowsie 7. i ten sposób co ty dałeś też nei działa niestety. apisałem do producenta nawet ale odpowiedz uzyskam jutro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Przeciez podalem Ci link do sterownikow dla Windows 7: ftp://ftp.asus.com.tw/pub/ASUS/misc/audio...0X6585_Win7.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KLISZCZAK92 Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 no tal ale to jest do sterowników HD a ja mam zwykłe AC 97 bez HD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Masz kodek SoundMAX AD1988B? Masz, jak sam napisales, wiec zainstaluj sterowniki, ktore podalem i skoncz produkowac kolejne posty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KLISZCZAK92 Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 (edytowane) no wgrywałem [gluteus maximus] u mnie to nie sa 1988B tylko zwykłe 1988 i nie posiadają HD tylko ac 97 czyli jednym słowem nie działają!! Edytowane 8 Lutego 2010 przez KLICHO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 Zobacz: ftp://ftp.asus.com.tw/pub/ASUS/misc/audio...B_6570_Win7.zip Do tego: http://www.nforcershq.com/forum/adi-soundm...nar-t71280.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KLISZCZAK92 Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 (edytowane) a jest taka mozliwaść ze windows 7 blokuje to ze wzgledu jak by to piractwo bo wiem że takie cośwprowadzili do niego nawet ściągnołem program DriverMax ale on nie wykrył nic;/ Edytowane 8 Lutego 2010 przez KLICHO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...