macialek Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Mam kopot z ACPI S3 (STR) pod WinXP. Komputer wchodzi w stan uspienia, ale nie chce sie obudzic... Nie inicjalizuje karty graficznej. Nie mam pojecia co jest grane, wiec bede wdzieczny za wszelkie rady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 NIe inicjuje karty graficznej, czy się nie budzi monitor? Bo jak karta, to coś mocno nie tak; jak monitor, to w power managment w biosie masz ustawienia video off method i jeszcze jakieś drugie (pisałem o tym gdzieś wczoraj, ale już nie pamiętam :P , ale są obok siebie) Spróbuj to ustawić inaczej może? A na POS wszystko gra? PS. Tytuł postu coś nie tego chyba, bo problem bardziej z APM? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macialek Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 na pos chodzi... a tu monitor wyswietla NO SIGNAL klapa... poszukam tego video off method, lae nie pamietam tego... w poprzednim biosie mialem, ale w tym chyba niet... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macialek Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Oki, sprwdzilem... W biosie nie ma opcji video off method, zaś zaobserwowałem nowe zjawisko. Po próbie obudzenia nie gaśnie lampka od HDD... Teraz już całkiem mam mentlik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_s Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Możliwe że jakiś sprzęt lub stery nie jest kompatybilny z usypianiem. U mnie komp nie wstaje po uśpieniu z powodu tunery. Gdy wyłączę go w menadzerze urządzeń lub zainstaluje stery overclockerskie to wszystko jest cacy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macialek Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 stery od tunera mam ivana uskova... i acpi wspieraja... grafa to detki , sciagam wlasnie nowa wersje... zobaczymy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macialek Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 i doopa... nic nie zwojajowalem... zbytnio tego nie potrzebuje co prawda, ale to rani moja ambicje ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macialek Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 zmienilem karte graficzna i nadal nic :( koncze ta zabawe!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Znajomy ma mobo z MSI i nie dziła mu APM nawet po akutalizacji biosu. NIe działają również klawisze power itd z kalwirki nie wiadomo co to jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...