Androctonus Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 (edytowane) Witam wszystkich użytkowników bardzo serdecznie, do rzeczy. LC prawie skompletowane, wszystko jest oprócz właśnie chłodnic :) Gdzieś wyczytałem, że chłodnice TC PA mają dość niestandardowo rozstawione otwory na wentyle a tym samym problem jest z ich montowaniem w budach, tj. czy coś będę musiał ciąć, żeby chłodnica zawisła w wyżej wymienionym miejscu, w sumie dedykowanym chłodnicom 3x120, proszę o pomoc. :D Moja obudowa to CM Cosmos S, jednak wpadłem na mały pomysł :) otóż kupiłbym 2 chłodnice 2x120 TC PA ale gdzieś wyczytałem, że jest z nimi problem w umieszczeniu w budzie, tzn. konkretnie w CM Cosmos S na "suficie" :D Czy tak faktycznie jest? Czy to prawda, że TC PA mają jakieś niestandardowe rozstawienia otworów? :D Jak t oz tymi TC PA jest? :) Pozdrawiam, Androctonus Edytowane 6 Lutego 2010 przez Androctonus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 pierwsza wersja TC miała rozstaw wentylatorów 25mm. I to jest właśnie to niestandardowe. Obecnie w sklepie są nowe wersje 15mm, czyli te standardowe. Jak kupujesz używaną, to zapytaj jaki ma rozstaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Wielkie THX dla Ciebie. Właśnie o to mi chodziło :) Pozdrawiam, Androctonus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...