waldemas Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Witam i spora prośba o pomoc kumpel prosił o pomoc przy wymianie hdd na wiekszy hdd (systemowy został .Więc nic prostszego wyciągamy jeden wkładamy drugi formacik tego pierwszego .odpalamy i co działa . Więc po 0,5 na stół i opijamy udaną operacje .Mija dzień może dwa i co odpala czarny ekran i.... Brak pliku LSARV.dll. Co zrobić jak zrobić żeby to naprawić najlepiej bez formata (łatwo i zrozumiale) :unsure: :oops: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Płytka z XP do napędu, odpalasz instalator i idziesz do przodu. NA TYM EKRANIE wciskasz R. Jak nie masz tego ekranu, to zapewne masz wersję OEM lub obciętą przy pomocy nLite. Potrzebna jest płytka z wersji box. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldemas Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Płytka z XP do napędu, odpalasz instalator i idziesz do przodu. NA TYM EKRANIE wciskasz R. Jak nie masz tego ekranu, to zapewne masz wersję OEM lub obciętą przy pomocy nLite. Potrzebna jest płytka z wersji box. to mam i co dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Wciskasz R i system się instaluje/naprawia nie kasując Twoich plików i ustawień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldemas Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Wciskasz R i system się instaluje/naprawia nie kasując Twoich plików i ustawień. To za mało trzeba zrobić było chkdsk /p ale dzięki za naprowadzenie Dzień wcześniej miałem problem ze swoim kompem brak pliku ntldr ale poddałem się i formacik pomógł.Czyli ogólnie BARDZO dziękuję. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...