Hanu Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Pojawił się nowy bios oficjalnie wspierający FSB 200 i powyżej dla rev. 1.04 - 1.06. Jak donoszą pierwsi użytkownicy jest wprost genialny. Szczegóły znajdziecie tu Asus Właśnie ściągnąłem i po południu zapodam jakieś konkretne wnioski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Tez miałem tutaj dać ten topic ale dałem na Sprzęt bo tam więcej osób zagląda :-), no ale cóż będzie i tu i tu, dodam jeszcze że jest już dostępny bios od Uber'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kipek Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 A tak wlasnie na tym nowym, genialny biosie 1004.002 beta spalilem plyte..chyba chip nie dal rady na 233Mhz..bo wszystko sprawdzilem a plyta nie dziala...ciekawe co z gwarancja bo zmienilem sylikon pod radiatorem na chipie i sa slady po srubach od wiatraczka... nie ma co przesadzac z FSB..niestety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Zawsze mozesz zostawic wiatrak i powiedziec ze zamontowales go bo ci sie nie podobal goly radiator. I powiedz jeszcze ze wiedziales ze sie tak skonczy :) Bez wentylatora pewnie by poszla szybciej i zrob skwaszona mine. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Czy ktoś zauważył jakieś nieprawiadłowości w funkcjonowaniu tego BIOSu? Ewentualnie jakieś większe osiągnięcia? Jeśli są jakieś uwagi, to kierujcie je tu, bo nie uważam za sensowne zakładanie nowego topiku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Czy ktoś zauważył jakieś nieprawiadłowości w funkcjonowaniu tego BIOSu? Ewentualnie jakieś większe osiągnięcia? Jeśli są jakieś uwagi, to kierujcie je tu, bo nie uważam za sensowne zakładanie nowego topiku.u mnie nowy bios tylko pogorszyl oc (komp nie chcial wstawac po zmianie chocby najprostszych ust. w biosie - czasami nawet robic reset biosa :? :x :?) wiec wrocilem do 1003 8) a i byl bym zapomnial - mam rev 1.06 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...