Borewicz85 Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Witam Kilka dni temu kupiłem grafę. Gdy włączę jakąś bardziej wymagającą grę, to restartuje się mu komputer. Chciałem zrobić 3Dmarka - ale podczas testów też się restartuje. Instalacja innych sterowników nie pomaga. Osobiście obstawiam, że zasilacz nie wyrabia... Ale chciałbym się zapytać innych o zdanie... Sprzęt: Grafika - HD4870 Zasilacz - Warrior 500W (Dokładnie taki zasilacz, jak TU) Płyta główna - ASUS P5B Deluxe Procek - Intel Core 2 Duo E4300 RAM- Patriot 6GB (2*2GB + 2*1GB) DDR2 Muzyka - SB X-Fi Dysk - Seagate 320 GB, 7200 RPM, SATA-II Niestety nie ma gdzie sprawdzić karty... Ja mam laptopa jeszcze(jak większość znajomych). Dodam, że stara karta latała bez problemu w grach i w 3dmarku. Ciekawe czy zasilacz pociągnie tą grafę... Nie chce dawać grafy do reklamacji, bo może być dobra:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 http://forum.purepc.pl/Ati-f52/Ati-Radeon-...70-t259488.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...