tanx Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Witam, jestem studentem i od pewnego czasu coraz bardziej mam ochotę na zakup netboka, gdyz w domu pracuje tylko i wylacznie na stacjonarnym a przenosny by byl tylko na wakacje i na uczelnie, nie ukrywam ze najwazniejszym priorytetm by byla mobilnosc w polaczeniu z zagraniem w starsze gierki(np herosy 3-5, RTCW, gta:sa, czy emulator SNES-a) Dlatego też stwierdziłem, że warto zaczekać na platrofmę ION. No i jest ale podobno wydajność na baterii takiego netbooka przy graniu to nie wiecej niz 4h? to prawda? Dlatego tez sie zastanwiam czy już brać czy zaczekac jeszcze aby poprawila sie mobilnosc tych bardziej wydajnych netbookow, jak ktos sie orientuje, czy cos nowego ma sie pojawic w najblizszym czasie? Kolejna intrygująca rzecz to windows 7 ktoremu ABSOLUTNIE mówię NIE, stad moje pytanie czy w netbookach gdzie seryjnie oferowany jest windows 7 nie bedzie problemu z przeinstalowanie XP-ka? Jeszcze mam takie pytanie jesli mialbym teraz ORT: wziąć owego netbooka to jakiego byscie polecili? jak pisalem priorytet to ION + jak najdłuższa żywotność baterii? Ja na zauważyłem 3 ciekawe modele: - HP 311c-1005sw - Lenovo S12 - Asus Eee PC 1201N(widze ze cos cienko z dostępnością) Z góry dziękuję za porady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tech Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Jeszcze mam takie pytanie jesli mialbym teraz ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> owego netbooka to jakiego byscie polecili? jak pisalem priorytet to ION + jak najdłuższa żywotność baterii? Ja na zauważyłem 3 ciekawe modele: - HP 311c-1005sw - Lenovo S12 - Asus Eee PC 1201N(widze ze cos cienko z dostępnością) Z góry dziękuję za porady Ja od ponad roku korzystam z Acer Aspire One. Na jego korzyść przemawiały: Cena 3 porty USB USB jest ważne, podłączysz myszkę, pendrive, i np modem. Możesz poszukać wypas wersji z dużym dyskiem, wewnętrznym modemem UMTS oraz BT. Baterie są tanie. Ja posiadam wersje 7200mAh, wskaźnik pokazuje nawet 9 godzin pracy. Jednak przy normalnej pracy realnie jest 6-7 godzin (oczywiście włączone Wi-Fi). Są też baterie 7800mAh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...