koniczek3 Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Witam. Posiadam drukarke Lexmark X3530. Mój problem wygląda tak. Moje oryginalne tusze, które dostałem wraz z drukarką skończyły się. Kupiłem zestaw do napełniania, napełniłem zgodnie z instrukcją. Jednak z drukarki nie moge korzystać, bo na komputerze wyskakuje komunikat, że tusze są puste. Czy da się coś z tym zrobić ? Czy przeinstalowanie całego oprogramowania pomoże ? Z góry dziękuję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 kupic oryginały... Lexmark ma zabezpieczenia... Lub poszukac innych pustych wkładów ( inne Id chipa) i zobaczyć... moze zajara... Na oryginalnych nie ruszy chocby nie wiem co.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shelerr Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 trzeba kupić oryginały inaczej nie da rady ,tez miałem kiedyś taką sytułację :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...