gryzek Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Kumpel czyścił swojego laptopa tym program i jak się domyślam usunął wszystko. Teraz nie chce uruchomić się żadna aplikacja trzeba wszystko włączać ręcznie, niestety nie zapamiętuje elementów docelowych, próbowałem przywrócić wszystko w jv16powertools niestety nie pomogło. Da rade to jakoś naprawić czy trzeba od nowa stawiać system? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hca1c Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 A program nie zrobił kopii rejestru sprzed zmian ? Powinien zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzek Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Zrobił. wczytałem to i tak nie pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Zrób tak, jak napisałem w tym temacie: http://forum.purepc.pl/Microsoft-Windows-f...ll-t318617.html Wcześniej możesz skorzystać z przywracania systemu, jeśli jest włączone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...