Kaeres Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Znacie tą stronkę czy może Wam umknęła ? Szukałem kilku filmów, których na torrentach czy dc++ ze świecą szukać, a tutaj całkowicie legalnie sobie można obejrzeć. Polecam. www.iplex.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Na jakiej zasadzie jest to legalne? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Z reklam płacą producentom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Najs. Jakość filmów widzę całkiem przyzwoita. Jak na streaming ofc. Oglądać się da w każdym razie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 O jakości się nie wypowiem bo próbowałem odtworzyć 2 filmy to albo wyłączało mi przeglądarke albo nic się nie działo... Od siebie mogę natomiast polecić yourlivecinema.tv - świetna jakość, możliwość wyboru wielkości obrazu w zależności od łącza. Oczywiście nie ma tylu filmów co na iplex, ale przynajmniej mi wszystkie działają :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 Zastanowiłbym się nad wtykami, które instalujesz bądź bardziej globalnie - nad przeglądarką. Wszystkie działają jak do tej pory w niezłej jakości jak na streaming. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 dzięki za info, do mojego UPC 30mb/s jak znalazł ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 (edytowane) Kurczę, rewelka, czemu ja tej strony wcześniej nie znalazłem ;p mam 16mbit down na kwadracie, oglądałem wczoraj parę filmów na eeepc po wifi - świetny stream Edytowane 8 Lutego 2010 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 Przepraszamy, wybrany film jest dostępny jedynie dla użytkowników znajdujących się na terenie Polski. We're sorry, requested movie can only be streamed within Poland. hmm :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 No to lekko pozamiatali. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Ha, a zazwyczaj to my ogladamy taki napis :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pikko Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 hmm :/ Proxy polecam jakieś polskie : ) i po sprawie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Powodzenia w poszukiwaniu darmowych proxy, które podołają takim transferom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...