SiQEL Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Witam piszę ten post ponieważ przeszukałem internet i nie znalazłem rozwiązania mego problemu. Polega on na tym że żaden z wymienionych wyżej programów nie chce mi się włączyć. Reinstalowałem je robiłem defragmentacje czyściłem rejestr używałem programu odkurzacz i dalej nic. Na tym samym systemie przed ostatnim formatem wszystko działało a teraz nawet się włączyć nie chce. Zakładam że wiecie to i owo i proszę was o pomoc pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Napisz dokladniej co znaczy nie chce sie wlaczyc? Wogole pojawia sie proces w menedzerze zadan i sie nie pojawia okienko aplikacji czy pojawia sie w menedzerze i zaraz znika? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiQEL Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 pojawia się proces nie można go wyłączyć a aplikacja ani okienko się nie pojawia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiQEL Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 wie ktoś co to może być?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 SP3 jest? NET Framework jest? Obstawiam, że ten drugi może stanowić problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiQEL Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 (edytowane) nie wiem co to było ale sobie poradziłem formatem dziękuję za wypowiedzi :D i BTW do zamknięcia Edytowane 8 Lutego 2010 przez SiQEL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 Ewentualnie jeszcze Visual C++ 2005/2008 redistributable package.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...