Skocz do zawartości
ziarko

Pomozcie Wybrac Obudowe..pare Ciekawych Pozycji

Rekomendowane odpowiedzi

kandalf w nowiutkim stanie srebna z aluminium...260zl... cm cosmos w niezbyt dobrym stanie pare pekniec wygieta blacha itd ale wszystko do zrobienia zapewne 250zl.

co byscie brali? jak narazie klanie sie ku kandalfowi za wyglad.

Edytowane przez ziarko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

potrzebuje pilnie pomocy juz nie moge sie doczekac nowej obudowy a chcialbym wybrac naprawde dobry produkt, no bo przeciez kazdy lubi dobrze wydwac pieniadze prawda?

nowa lista wyboru to :

cooler master cosmos s

coolermaster stacker 830

Thermaltake Kandalf

Zalman gs1000

cooler master stacker 831

Dodam ze zalezy mi na takiej obudowie w ktorej rozmieszcze tak elementy oraz kable ze praktycznie nei bedzie ich widac do tego musi wejsc chlodnica najlepiej 3x120. Naprawde prosze was o szybka pomoc bo tak to dzisiaj by jeszcze mi ta obudowe wyslali pozdrawiam i czekam

Edytowane przez ziarko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

potrzebuje pilnie pomocy juz nie moge sie doczekac nowej obudowy a chcialbym wybrac naprawde dobry produkt, no bo przeciez kazdy lubi dobrze wydwac pieniadze prawda?

nowa lista wyboru to :

cooler master cosmos s

coolermaster stacker 830

Thermaltake Kandalf

Zalman gs1000

cooler master stacker 831

Dodam ze zalezy mi na takiej obudowie w ktorej rozmieszcze tak elementy oraz kable ze praktycznie nei bedzie ich widac do tego musi wejsc chlodnica najlepiej 3x120. Naprawde prosze was o szybka pomoc bo tak to dzisiaj by jeszcze mi ta obudowe wyslali pozdrawiam i czekam

Co do CMCS podpowiadałem co i jak w innym temacie, Stackery wszystkie oprócz STC-01 to budowa ta sama, jednak są to świetne konstrukcje, bodaj w Stackerku 831 Racuch zrobił piękne LC, można oko zawiesić ;) dalej, kolega Borys ma do sprzedania obudowę CM STC-01 zapukaj do niego, TT Kandalf odpuść sobie, zbyt dużo kombinowania, jednak za tę cenę zbyt wielu "alternatyw" nie znajdziesz :D Zalman GS1000 jest ładny to fakt i na tym jego możliwości aby pomieścić solidny układ LC się kończą, a jak kolega mi na gg powiedział zalezy mu nawet na chłodzeniu hdd oraz psu co jest dla mnie nie zrozumiałe, dalej no Stacker to już wyjaśniłem :)

Dodatkowym egzemplarzem jest ACTS 840, ciekawa buda i tyle :D No i nie wierzę, ale LL są ciekawe no ale to już nieco inna bajka i budżet... :D

Pozdrawiam, Androctonus

Edytowane przez Androctonus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciezka decyzja ale jak nikt nie odradzi to wezme stackera 831 jeszcze poczekam na odpowiedz Racucha bo widac ze koles duzo spedzil przy tej obudowie

----

ciagle nie moge zdecydowac :

cosmos s

stacker 810

stacker 831

ANTEC P180B

zalman gs-1000 (raczej go sobie odpuszcze)

----

cos malo osob na tym forum

Gratuluję 10% + 3h ZPP. Za pierwszym razem tylko połączyłem ale drugiego już nie daruję. Naucz sie korzystać z opcji 'edytuj'.

Rikki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi