$migacz Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 Witam, Poszukuję mikrofonu do Nokii N97. Nie mogę nigdzie namierzyć tego ustrojstwa. Czy ktoś wie gdzie można kupić ten mikrofon? Pozdrawiam Michał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 TO? http://www.futurtek.com/nokia-n97-n81-e75-...microphone.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 (edytowane) TO? mam nadzieję że to... przydałby się oryginalny... ma ktoś jeszcze jakieś opcje najlepiej oryginalny i w PL Pozdrawiam i dzięki za odzew Michał EDIT: Dzięki wielkie, o ile product code to 5140024 to dorwałem. Temat do zamknięcia... Edytowane 8 Lutego 2010 przez $migacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...