GenghisKhan Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 dobra jutro zrobie testy i zapodam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 co wy sie czepiacie tego AA i aniso - tak jakby na ti4200 to juz 0 klatek bylo ja jakos se gram z AA x 4 i aniso na maxa i gierki nie skacza nie wiem o co wam chodzi... 8O Cze. Widzisz, chodzi o to, że grasz "jakoś". Dokładnie na tym samym sprzęcie jak mój kolo na podanej grze (IL 2 STURMOVIK) gra właśnie "jkoś". Kolo ma sklep komputerowy i dwa takie same sprzęty (z wyjatkiem grafy) postawiliśmy obok siebie - więc wiem. I bez obrazy: cena GF 4 Ti 4200 jest adekwatna do jakości obrazu. Gdybym chciał zaoszczędzić brałbym Ti 4200. Co do testów to naprawdę proponuję tą gierkę i np. program Fraps. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 na sprzecie z podpisu przy aa*4 i aniso*8 mam 3000markow, a na defaulcie mam 6400. ale w GTA VC da sie normalnie grac z AA i aniso :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Never. Niedosc, ze wolniejszy to drozszy. Gdzie tu logika ?swiete slowa - do gier w zupelnosci starczy!!! Ale ty masz w glowie nawalone1 Niemialem tego pisac ale niemoge wytrzymac! Ty czlowieku gadasz takie pierduty ze klęknąć! Pare dni temu dyskosja o radku i gf to mowiesz ze tylko gf bo jest nieco szybszy. I ze radek to niewystarczy na dlugo. A teraz gdy to GF jest na tej drugiej pozycji to on starczy w zupelnosci!? Jezli on starczy w zupelnosci to rownie dobrze Radek9k1 moze starczyc. Przestan pisac teki farmazony bo psojesz atmosfere forum. A ja niemam ochoty tego czytac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Never. Niedosc, ze wolniejszy to drozszy. Gdzie tu logika ?swiete slowa - do gier w zupelnosci starczy!!! Ale ty masz w glowie nawalone1 Niemialem tego pisac ale niemoge wytrzymac! Ty czlowieku gadasz takie pierduty ze klęknąć! Pare dni temu dyskosja o radku i gf to mowiesz ze tylko gf bo jest nieco szybszy. I ze radek to niewystarczy na dlugo. A teraz gdy to GF jest na tej drugiej pozycji to on starczy w zupelnosci!? Jezli on starczy w zupelnosci to rownie dobrze Radek9k1 moze starczyc. Przestan pisac teki farmazony bo psojesz atmosfere forum. A ja niemam ochoty tego czytac He, he to się nazywa kochać nVidie do bólu. Jak byś nie testował, kręcił, modował...TI 4200 Rulezzz a Radki sux. 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doc Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Never. Niedosc, ze wolniejszy to drozszy. Gdzie tu logika ? Stary, liczy sie tez jakosc obrazu a nie tylko nedzne punkty w 3D Marku. Ja zamienilem sie z GF Ti200 na Ati 9100 i jestem zadowolony, nawet bardzo. Dla mnie liczy sie rowniez jakosc a nie ilosc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Nie wiem ile w tym jest prawdy ale podobno od jakiegoś czasu detonatory nvidii był tak pisane, że zawyżały wyniki w 3dmarku 8O w sensie wydajność bez zmain ale wynik wyższy. W każdej plotce podobno jest troche prawdy... :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Nie wiem ile w tym jest prawdy ale podobno od jakiegoś czasu detonatory nvidii był tak pisane, że zawyżały wyniki w 3dmarku 8O w sensie wydajność bez zmain ale wynik wyższy. W każdej plotce podobno jest troche prawdy... :roll:no pewnie ze jest to prawda np najnowsze detki "gubia" smoka w 3dm01 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Co tu się zastanawiać 9500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Never. Niedosc, ze wolniejszy to drozszy. Gdzie tu logika ?swiete slowa - do gier w zupelnosci starczy!!! Ale ty masz w glowie nawalone1 Niemialem tego pisac ale niemoge wytrzymac! Ty czlowieku gadasz takie pierduty ze klęknąć! Pare dni temu dyskosja o radku i gf to mowiesz ze tylko gf bo jest nieco szybszy. I ze radek to niewystarczy na dlugo. A teraz gdy to GF jest na tej drugiej pozycji to on starczy w zupelnosci!? Jezli on starczy w zupelnosci to rownie dobrze Radek9k1 moze starczyc. Przestan pisac teki farmazony bo psojesz atmosfere forum. A ja niemam ochoty tego czytac co ty <span style="color:red;">[ciach!]</span>lisz...... caly czas pisalem ze ti4200 jest duzo szybszy od 8500/9100 a krecony dorownuje 9500 radkowi puknij sie w leb i czytaj posty dokladnie nastepnym razem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 ale macie problemy. najlepiej za 250 zeta zakupić MX440 lub za 300-350 GT3Ti200 i kręcić. ;) 8000 jest w zasięgu. a GF 4200 może i ma niższą jakość obrazu ale nie na tyle by to przeszkadzało. może i radek będzie szybszy ale nie warto dopłacać tyle kasy. GF wystarczy do wszystkiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 ale macie problemy. najlepiej za 250 zeta zakupić MX440 lub za 300-350 GT3Ti200 i kręcić. ;) 8000 jest w zasięgu. a GF 4200 może i ma niższą jakość obrazu ale nie na tyle by to przeszkadzało. może i radek będzie szybszy ale nie warto dopłacać tyle kasy. GF wystarczy do wszystkiego. no jasne GF4 MX 440 deklasuje konkurencje zarowno wewnetrzna jak i zewnetrzna :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 dobra jutro zrobie testy i zapodamzrobilem testy z AAx4 i aniso x8 wynik 5231 - czyli calkiem niezle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...