kuba194 Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 Witam, mój kolega szuka jak najlepszej obudowy do kompa, w granicach 150zł. Czy moglibyście mi coś polecić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 Cm Elite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin1988 Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Tacens Prior - 130 zl na esc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 W czym ten Tacens jest lepszy od CM Elite? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin1988 Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 a czy ja mowie ze lepsza czy gorsza? miala byc do 150 zl a w czym ta CM ,,Elitarna" jest lepsza od priora? ze jest troche wieksza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 To, że jest trochę większa jest plusem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin1988 Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 nobla dostaniesz za te stwierdzenie prawdopodobnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1910 Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Oprócz tych co są wymienione to proponuję: Tacens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mancyk Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 Mam bude z linka wyrzeje czyli TACENS THYLON SE i powiem że bez rewelacji. Blacha cieńka i jak dla mnie jakoś tak słabo spasowana - jakoś nie przypadła mi do gustu. Plus to duży cichy wiatrak na tyle i na tym koniec. Bez rewelacji. Ostatnio kupiłem Link za 50zł nuwke z odbiorem osobistym i powiem szczerze że niewiem czy ten tacens jest wart tych 130zł. Ogólnie kwestia gustu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...