Galago De Codi Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Jaki polecacie, tak do 200 zł. Chodzi mi o cichy i moze o stabilizator. ? z góry dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MsK Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 ja polecam enlighta..w danii kupilem za 250pln no a w polsce nie wiem...chyba tanszy bo tu troche przycinaja:) wiem jedno tzn nie wiem czy pracuje czy nie jedyne co slysze to wiatraczek na grafie:)..no ale tez jest duzo innych ktorych nie slychac...moze ktos inny ci cos poleci .. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 tez mam enlighta 300, i przyznam sie ze jest bardzo cichutki, co prawda nieco glosniejszy od barracudy ale jak na zasilacz to bardzo dobry wynik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 chieftec 360W z jednym fanem. http://www.sklep.kom-net.pl/grupa.asp?id=1377461066 teztu zamówuiłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algier Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 chieftec 360W z jednym fanem. http://www.sklep.kom-net.pl/grupa.asp?id=1377461066 teztu zamówuiłem ale znów zachęcasz do kupowania tam gdzie dają tylko roczną gwarancję!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 a tak mocno Ci to przeszkadza?Ja sienie przejmuje tą tylko roczną gwarancja.To niejest jakiscodegen że najlepije mieć 5 lat gwarancji bo sieczęsto wali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
photonix Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 mam Deer 400W z regulowana automatycznie predkościa obrotową wentylatora. Jak na 400 Wat jest cichutki. Jednak mam chlodzenie wodne i troche jednak ten zasilacz słysze. Ale nie jest to świst czyli nie przeszkadza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Cy ja dobrze widze, że na http://www.sklep.kom-net.pl/grupa.asp?id=1377461066 Chieftec 360W podrożał ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
photonix Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 jak dobrze widze to on kosztuje 199 PLN. Moze i podrozal ale w innych sklepach on kosztuje okolo 216-220PLN czyli znalazles tani sklep. juz dodaje do bookmarków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 jak dobrze widze to on kosztuje 199 PLN. Moze i podrozal ale w innych sklepach on kosztuje okolo 216-220PLN czyli znalazles tani sklep. juz dodaje do bookmarków. tylko, ze przesylka tylko kurierem, do tego przy wplacie z gory kosztuje 22zl a za pobraniem 30. to juz nie jest tak oszczednie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
photonix Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 jak dobrze widze to on kosztuje 199 PLN. Moze i podrozal ale w innych sklepach on kosztuje okolo 216-220PLN czyli znalazles tani sklep. juz dodaje do bookmarków. tylko, ze przesylka tylko kurierem, do tego przy wplacie z gory kosztuje 22zl a za pobraniem 30. to juz nie jest tak oszczednie. ale nadal nie tak drogo. wyjdzie porownywalnie z innymi sklepami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...