Skocz do zawartości
Galago De Codi

Cichy zasilacz.

Rekomendowane odpowiedzi

ja polecam enlighta..w danii kupilem za 250pln no a w polsce nie wiem...chyba tanszy bo tu troche przycinaja:)

wiem jedno tzn nie wiem czy pracuje czy nie jedyne co slysze to wiatraczek na grafie:)..no ale tez jest duzo innych ktorych nie slychac...moze ktos inny ci cos poleci ..

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam Deer 400W z regulowana automatycznie predkościa obrotową wentylatora. Jak na 400 Wat jest cichutki. Jednak mam chlodzenie wodne i troche jednak ten zasilacz słysze. Ale nie jest to świst czyli nie przeszkadza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak dobrze widze to on kosztuje 199 PLN. Moze i podrozal ale w innych sklepach on kosztuje okolo 216-220PLN czyli znalazles tani sklep. juz dodaje do bookmarków.

tylko, ze przesylka tylko kurierem, do tego przy wplacie z gory kosztuje 22zl a za pobraniem 30. to juz nie jest tak oszczednie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak dobrze widze to on kosztuje 199 PLN. Moze i podrozal ale w innych sklepach on kosztuje okolo 216-220PLN czyli znalazles tani sklep. juz dodaje do bookmarków.

tylko, ze przesylka tylko kurierem, do tego przy wplacie z gory kosztuje 22zl a za pobraniem 30. to juz nie jest tak oszczednie.

ale nadal nie tak drogo. wyjdzie porownywalnie z innymi sklepami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...