Gość Harry Lloyd Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 Spece już dla niego zaplanowali kolejne lata startów. Małysz sam chce wystartować w mistrzostwach świata w przyszłym roku, potem to już tylko dwa lata do kolejnych mistrzostw, potem rok do olimpiady, a potem kolejny rok do teoretycznych mistrzostw świata w Zakopanem. Ja osobiście nie uważam że ktoś powinien kończyć karierę będąc na szczycie. Jesli chce dalej uprawiać sport to niech to robi do kiedy chce, mojej opinii o takim sportowcu to nie zmieni. Szkoda mi Ahonena że nie wystartował w drugiej serii, w końcu po to wrócił żeby wystąpić na olimpiadzie. Szkoda że na małej szkoczni nie udało mu sie zdobyć medalu, był tak blisko, a Schlierenzauer jeszcze będzie miał wiele okazji. Ogólnie to wreszcie idealne podium w obu konkursach. Nienawidzę niespodzianek, jak wygrywają ci którzy zupełnie na to nie zasługują, a ile razy tak jest czy to na olimpiadzie czy na mistrzostwach świata. Benkovice, Bystoele, Kuettele, Amman w 2002 czy choćby nasz Fortuna wieki temu. Ile to było takich konkursów już. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 Taka dyscyplina ;) Zgadzam się - skoki to nie boks, że pokonany mistrz wygląda dosyć żałośnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 Dla mnie zdobycie 3 pucharów z rzedu ma wiekszą cene jak złoto olimpijskie. Przecież to trza harować przez 3 sezony a nie miec farta i formę podczas jednego występu. Adam > all. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 Dla mnie zdobycie 3 pucharów z rzedu ma wiekszą cene jak złoto olimpijskie. Przecież to trza harować przez 3 sezony a nie miec farta i formę podczas jednego występu. Adam > all.Dobrze powiedziane. Adam osiągnął już tyle w tym sporcie, że pewnie wiekszosc skoczkow juz by lezala do gory jajkami i zbijala bąki, ale nie on. Nasz orzeł jest mega wytrwały i za to go podziwiam - to już 9 lat kiedy jest guru w tym sporcie, fakt miał słabsze dni jak każdy, ale wynagradzał je nie jednokrotnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 (edytowane) Z innej beczki, co odpalę TV to albo biegi albo skoki. Tłumacze sobie to występami Orła i Justy ale chyba inne dyscypliny też chyba są. Puki co oprócz tych 2 żadnej nie widziałem. Edytowane 22 Lutego 2010 przez Zwykły User Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 (edytowane) Z innej beczki, co odpalę TV to albo biegi albo skoki. Tłumacze sobie to występami Orła i Justy ale chyba inne dyscypliny też chyba są. Puki co oprócz tych 2 żadnej nie widziałem. Wcześniej gdzieś widziałem powtórki Halfpipe, slalomu i zjazdu, a live to wyglądało tak pokazali 3-4 faworytów jakichś 3-4 z końca stawki i co chwila gadanie ze studia także lipa straszna. W końcu to TVP 3/4 kasy i czasu antenowego idzie na telenowele to i tak dobrze że chociaż pokazali skoki i biegi. Edytowane 22 Lutego 2010 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 Wczoraj było trochę hokeja, przyjemnie się oglądało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Transmisje na TVP to jakaś kpina. Gdyby nie internet to pomyślałbym, że są 3 dyscypliny sportowe i tylko kilku olimpijczyków w każdej konkurencji :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killers Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 zgadza się telewizja publiczna nie udostępnia wszystkiego jednak na TVP sport Igrzysk jest pod dostatkiem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Więcej konkurencji- transmisje bezpośrednie. To co leci w primetime to te najpopularniejsze sporty zimowe jak-się-da z udziałem Polaków (zarówno transmisje jak i retransmisje). Np wczoraj coś koło 1 leciał curling/karling- fajne to takie- turystyczne butle gazowe i miotły na lodzie ;-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Na Eurosporcie raz na jakiś czas transmitowane są turnieje w bowls, to trochę taki curling na hali. Polecam. [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Jak byłem na nartach we Włoszech, to było jakieś dwa, trzy lata temu, to w miejscowości były festyny, imprezy związane z pucharem świata (Bormio) i między innymi można było popróbować gry w curling. Powiem Wam, że to chyba tak jak z większością takich dziwnych/nudnych sportów w tv, na żywo jest to całkiem pasjonujące i wciągające. Człowiekowi się wtedy włącza taka żyłka sportowca i się angażuje. Dlatego na każdy teraz sport patrzę inaczej. Podobnie było z baseball'em i football'em amerykańskim. Jak to oglądałem to strasznie zagmatwane, biegają, wybijają, napierdzielają się. Dopiero będąc w US byłem na meczu, nawet próbowałem odbijać piłki wylatujące z maszyny i to całkiem fajnie jest. Także curling rulez :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 MAMY ZŁOTOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JUSTYNA !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 (edytowane) Brawo Justyna!! Mamy pierwsze złoto od co najmniej 38 lat! Edytowane 27 Lutego 2010 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST! 0,5m różnicy na dystansie 30km, niesamowite. Czekamy na brąz w łyżwiarstwie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość potfur Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 (edytowane) Pozamiatała ;] .Bravo ! - po 38 latach, to jest coś :rolleyes: I to jeszcze w jakim stylu ;] Edytowane 27 Lutego 2010 przez potfur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Widać było które zawodniczki są najlepsze na świecie. Brawo Kowalczyk, brawo Bjoergen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 (edytowane) W ładnym stylu. Najpierw trochę spróbowała pociągnąć - nie wyszło. No to poczekała aż kto inny pociągnie, po czym na kółeczko - wyraźnie było widać jak rywalka pracuje a ona momentami stawała prosto żeby na nią nie wjechać. Ale finisz trzeba było już o własnych siłach i podołała. Brawo :D Edytowane 27 Lutego 2010 przez q8ic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Piękno sportu w pełnej krasie :) BRAWO! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Kolejny medal tym razem łyżwiarek pięknie !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 JEEEEEEEST! :D Czułem ten brąz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość potfur Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 (edytowane) Dwa medale jednego wieczoru ;) Gratulacje !!! :razz: - Panczenistki - :twisted2: ikonki mi się zmyliły ;[ Dziś 21:15 meczyk - USA vs Canada - stawiam na Kanadyjczyków ;] Edytowane 27 Lutego 2010 przez potfur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Ohh, dżizass jaki finał USA vs Canada !! Gdybym był z natury podejrzliwy to posądziłbym ten finał o ustawiony. Po prostu wyszło wsio jak w idealnym filmie. Tak samo te medale Kanadyjczyków - wcześniej ani jednego, a teraz rekordy pobili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość potfur Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 (edytowane) Jak dla mnie - finał marzeń :) Kandyjczycy grali spokojniej - w momencie kiedy mieli wynik 2:0 kontrolowali już grę, byli troszkę lepsi technicznie od Amerykanów, bardziej opanowani rzekłbym - na szczęście (dla kibiców ;) ) Amerykanie się nie poddali i wyrównali.W dogrywce jednak Kanadyjczycy zachowali zimną krew, i wygrali - chyba zwyciężyło to że Kandyjczycy mieli troszkę bardziej doświadczony team, Amerykanie mają młodszych zawodników, walecznych, dobrych technicznie - ale to nie wystarczyło na Liść Klonu. ps. gdyby były karne - szala zwycięstwa mogłaby się przechylić na rzecz Amerykanów - Miller ma instynkt, czuje krążek - to było widać w tym spotkaniu. Na szczęście - CANADA zwyciężyła :) Gratulacje ! dla Liścia Klonu ;] Edytowane 1 Marca 2010 przez potfur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 Już nie Vancouver, ale nie opłaca sie zakładać nowego tematu. Małysz dziś zawalił oba skoki, warunki warunkami ale skoczył po prostu słabo. Wygrać pewnie i tak by nie wygrał, ale miło by mu było mieć pierwszy medal w lotach. Szkoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...