sagarv Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 (edytowane) Witam Mam następujący problem z laptopem: http://img9.imageshack.us/img9/8375/p0902101256.jpg Pojawia się to niezależnie od tego co robię, mniej więcej 5-10 razy dziennie. Reinstalowałem już sterowniki. Czy ktoś mógłby zdiagnozować i ew. powiedzieć co zrobić? Czy koniecznie czeka mnie serwis ? @Jak się puka w obudowę to kolory zaczynają wariować. @@Pojawiło się to nagle mniej więcej po 3 miesiącach użytkowania. Z góry dziękuje. Edytowane 19 Lutego 2010 przez Rikki Nie wstawiaj tak dużych zdjęć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyRq Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Prawdopodobnie uszkodzony inwerter matrycy. Zgłaszaj RMA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagarv Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Samo się naprawiło nagle : ] Dziękuje za rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 (edytowane) Mi to wygląda na walniętą taśmę matrycy na 99%. Edytowane 19 Lutego 2010 przez konio68 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 sagarv napisał(a): Samo się naprawiło nagle : ] Dziękuje za rade. mimo wszystko bym reklamowal, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...