Banerek Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 (edytowane) Hmm... Problem wygląda następująco. Gdy podłączam np. pendrive to otwieram go, lecz gdy zaczynam coś na niego kopiować, to z paska startu wyskakuje dymek, że zapisywanie się nie powiodło i dysk wymienny znika (z mojego komputera), po ponownym podłączeniu gdy go otwieram jest pusty (a były na nim pliki) i nic się nie da nagrać. W innych komputerach jest normalnie. Podobnie dzieje się przy dysku przenośnym. Tylko, że gdy podłączam dysk zdarzają się też przypadki, że cały komputer się zawiesza i nie mogę kliknąć ani na start ani nigdzie (tylko reset pozostaje) Nie wiem czy dobry dział, ale myslę, że może być problem z jakimiś sterownikami więc napisałem tutaj. Moja płyta główna to gigabyte ga-8i915p-d Edytowane 9 Lutego 2010 przez Banerek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Wlacz jakiegos linuksa livecd i tam sprawdz czy dzieje sie to samo, jezeli tak to problem sprzetowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...