michał Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 witam wszystkich.możecie mi powiedzieć jak długo wam się ładuje gra soldier of fortune 2.wybieram single player no i start no i niby coś tam się ładuje .czekam,czekam i nic.prawde mwiąc jest to pirat ale jak to jest u was.może tak ma być ale chyba raczej nie a szlag mnie już trawia i to bardzo.pozdrawiam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 ludzie co nie macie tej gry czy co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 witam wszystkich.możecie mi powiedzieć jak długo wam się ładuje gra soldier of fortune 2.wybieram single player no i start no i niby coś tam się ładuje .czekam,czekam i nic.prawde mwiąc jest to pirat ale jak to jest u was.może tak ma być ale chyba raczej nie a szlag mnie już trawia i to bardzo.pozdrawiam :( Ustaw textury na High zamiast Very High (to nie jest raczej konieczne ale zrob tak na poczatek) a Memory Scalability daj wszedzie None (w 3 miejscach). Wedlug opisu jest niby tak ze im wyzsze scalabilty tym szybsze wczytywanie ale jest dokladnie odwrotnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 u mnie jakbym nie ustawil to tylko chwilka zawsze! wpadnij do mnie to ci wyjaram z orginalu;-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...