Skocz do zawartości
Castle92

Ocena I Ewentualna Poprawa Zestawu

Rekomendowane odpowiedzi

dobra a co z płyta do tego PII 965? może być ta MA770-UD3P ? czy jest jakaś odpowiedniejsza do takiego procka? a co do karty to jesli dobrze rozumiem ta 4770 jest bardziej opłacalna poprzez mniejszy pobór energii i raczej się nie przegrzeje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba zdecyduję się na radeon hd4770 512mb/128bit tylko problem polega że nie moge znaleźć na necie wersji PSC czy inne są dużo gorsze no i co z chłodzeniem bo podobno standardowe jest do kitu, czy wymiana jest wykonalna dla kogoś kto nie często rozkręca kompa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tą właśnie miałem brać ale miałem wątpliwości, ale koniec trzeba podjąć męską decyzję :mur: ostatecznie:

AMD Phenom II X4 965 Black Edition C3

Scythe Mugen II Rev. B

OCZ ModXStream Pro 500W

Gigabyte MA770T-UD3P

Samsung 500GB 16MB Cache F3

Samsung SH-223C SATA

PowerColor Radeon HD4850 PCS 512MB DDR3 /256bit

GoodRam 2x2GB 1600MHz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

budę? :unsure: chodzi o obudowę chyba kupię Cooler Master Elite 332 (Black)

as5? chodzi o pastę termoprzewodzącą Arctic Silver 5? miałem kupować ale za bardzo nie wiem jak się to stosuje(pewnie wstyd), jak pisałem jestem średnio zaawansowany jeżeli chodzi o wybebeszanie kompa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie ktora karta odpowiednia to procka glupie :P 965 to najwyzszy model obecnie od AMD. 4890 bylby wydajniejszy od 4770 co oczywiste ale chodzi o to ze na Twoim monitorze to nonsens. Kupic Gallardo i jezdzic po bulki ? ;/

Chlodzenie bedzie montowal wiec pasta musi byc, bez pasty to mozesz tylko wszystko zepsuc. Poszukaj jak najwiecej info a najlepiej filmiku na youtubie jak je zamontowac i juz :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi