Viperus Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Witam Zamierzam zmodernizować komputer nr1 Sprzedałem już płytę, proca i grafe plus kilka innych gratów plus zaskórniaki i mam ~1700zł a za to zamierzam zakupić proca, płytę i ramy pytanie brzmi które podzespoły wybrać, myślałem nad: Core i7 860 OEM ~700zł MSI P55-GD65 2 GB DDR3 a potem może jak kaski starczy to drugie 2GB Pewnie jakieś jeszcze chłodzenie bo moja ninja nie ma zapinki na nowy socket Grafikę na razie odpuszczam bo nie będę miał kaski na nic coś konkretnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Zapinkę do Ninja można dokupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viperus Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Gdzie, można link ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Cooling lub Angela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viperus Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 No to problem chłodzenia rozwiązany teraz tylko zastanawiam się nad ramem, na pewno będę podkręcał więc goodramy pewnie nie wystarczą, co wybrać ? G.SKILL 4GB DDR3 1600 MHz F3 Esc.pl - DDR3 A-Data 4GB (2x2GB) 2000MHz X-Series OCZ 4GB DDR3 1866 Gold Low Voltage pod P55 Które ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...