hybrid Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Czy ktos mógłbymi wytłumaczyć czy to może jakiś błąd program(ów) czy mi chłam wcisneli. Otóż kupiłem sobie już jakiś czas Radka 9700 z Supergrace (jest na liście partnerów ATI), ale dopiero dzisiaj zainstalowałem sobie Powerstrip (najnowszą wersję) i tak sobie przeglądam i widzę jakie mi pokazuje taktowanie karty : 276/275 zamiast 275/550 8O . Żeby sprawdzić na innym programie zainstalowałem sobie RageTweak i pokazuje to samo :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoVe Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Czy ktos mógłbymi wytłumaczyć czy to może jakiś błąd program(ów) czy mi chłam wcisneli. Otóż kupiłem sobie już jakiś czas Radka 9700 z Supergrace (jest na liście partnerów ATI), ale dopiero dzisiaj zainstalowałem sobie Powerstrip (najnowszą wersję) i tak sobie przeglądam i widzę jakie mi pokazuje taktowanie karty : 276/275 zamiast 275/550 8O . Żeby sprawdzić na innym programie zainstalowałem sobie RageTweak i pokazuje to samo :cry:wszystko jest OK. Taktowanie pamieci liczy sie x2 czyli masz 550. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 PowerStrip czasami pokazuje taktowanie rzeczywiste czyli w twoim wypadku 275Mhz lub pokazuje taktowanie DDR czyli tutaj 550Mhz (2 x 275MHz). Nic sie nie martw tak ma być. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hybrid Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 dzieki, ulzyło mi :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...