azyl Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Witam Mam taka siec w domu : router lapie przez wifi sygnal radiowy z netem "osiedlowym" , kablem przesyla go do mojego kompa a drugi kabel idzie do AP. AP rozzsyla radiowo sygnal po domu. W innym pomieszczeniu jest laptop. Do niedawna wszystko bylo ok, potem zaczely sie cyrki. Z mojego kompa, ktory laczy sie bezposrednio po kablu nie moge wejscie w ustawienia routera ( 192.168.1.1). Jak wpisze ten adres to sie strasznie dlugo laduje, wchodzi na okno logowania a kiedy sie zaloguje to juz nic dalej sie nie dzieje, wczesniej to byla kwestia sekund. Z laptopa, ktory odbiera sygnal z AP moge bez problemu wejsc w ustawienia routera, tak samo moge z niego wejsc w ustawienia AP ( z kompa nie ). Probowalem juz resetowac routera, restartowac , nic. Przez wifi moge na niego wejsc a przez kabel nie. Myslalem ze to moze kwestia kabla, ale internet jest, wiec nie wiem o co chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...