Skocz do zawartości
dark1

question...

Rekomendowane odpowiedzi

no wlasnie glownie mnie sie o szyne 256bit rozchodzi wiadomo ze wieksza przepustowosc pamieci=szybciej popchniete textury itd co wiaze sie z wieksza wydajnoscia z wlaczonym anizo i aa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to masz problema niezaduzo porad , ciekawe czy juz wybrales jednak 9700 daj znac na gg.

A co do tej doplaty 250 zl - to jest tu na tym forum kupa ludzi ktora za 250 zl zlozyla by calkiem wypasowe WC. Wiec pomysl karte i tak masz wypas a pomysl czy niepotrzebujesz czegos innego - jesli nie to bierz karte.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ee tam szkoda 250zl, zflashuj biosa i bedziesz mial to samo (tlyko radze robic to pod ups;) )

jasss ne sflasciach!e biosa i szyna pamieci z 128 bitów nagle zmieni sie na 256 bitów i jeszcze w gpu przybedzie 40 mln tranzystorów

czary mary 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o ile dobrze mi wiadomo to radka9500pro nie da sie zmienic w radka 9700(pro). jest to nie reformowalna karta.

Calkowita racja.

A jezeli chodzi np. o moj podpis to mam na mysli tylko to co pokazuje mi teraz za nazwe w sterownikach po flashowaniu biosu.Oczywiscie poza nazwa i odblokowana mozliwoscia OC nic mi to niedalo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba jednak nie warto. Hercules to wypas i pamieci 3.0 piechota nie chodza. Sam nie wiem w niektorych testach podkrecony 9500pro jest szybszy od 9700 w niektorych nie. Jakbys mogl wymienic 9500pro na 9700pro za 250 to warto by bylo ale tak to chyba nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

racja sorry za pomylke 9500pro ne da ale 9500 tak :D

tylko trzeba wiedziec jaki model i co nieco polutowac : ))))

jasne, przylutujesz inne pamięci (256 bitowe) i dolutujesz do GPU tranzystory.....

a tak poważ nie to może i można przerobić na r9700 ale bez żadnej różnicy w wydajności,

to bedzie radeon 9700 LELELELELELELELELELELELELELELELELELELELELELE

oczywiście chyba sie OC odblokowywuje ? to chyba jedyny plus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz to se qrna qpe wymienie narazie bo zmianie biosu co bylo konecznoscia w celu oddania karty do sklepu radek zdechl skubaniec i kombinuje jak go tera zflashowac zeby zmartwychwstal loooool :D...to wcale nie jest smieszne :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...