theboo Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 AMD Fusion - Brazos Motherboards Tested! ciekawe jakie ceny nam zaserwują... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 ECS: płyta z AMD Fusion chłodzona pasywnie. Benchmark.pl AMD Brazos (E-350) – test pierwszego APU AMD vs Intel Atom + ION : NVISION.pl 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 ECS: płyta z AMD Fusion chłodzona pasywnie. Benchmark.plSkromny radiatorek. Jeśli by to miało styknąć, to po co inni dają aktywne chłodzenie? Raczej nikt tego nie będzie montował w przewiewnej budzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 The Brazos Review: AMD's E-350 Supplants ION for mini-ITX 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 (edytowane) http://pclab.pl/art44584.html AMD Showcases 5W Version of Ontario C-50 APU - Softpedia ASrock Fusion ITX board available for €88 Edytowane 1 Lutego 2011 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 ASrock Fusion ITX board available for €88 No i mamy pierwsze sklepy sprzedające tego ASRocka - ASRock E350M1 - Płyty główne - ASRock E350M1 cena od 364.00zł 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Dla mnie cena extra! spodziewalem sie cos kolo 400 zł - na komputer dla siostry/rodzicow nadaje sie idealnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 (edytowane) Engadget - Lenovo ThinkPad X120e review Ceny w USA: - $399 (E-340, 1 GB RAM, 3-cell battery, HDD ???) - $579 (E-350, 4 GB RAM, 6-cell battery, HDD 320GB 7200rpm) trochę drogo, ale i tak taniej niż Sony VAIO YB, gdzie ceny ponoć zaczynają się od $599 Edytowane 7 Lutego 2011 przez MacOSek 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturMaly Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2011 (edytowane) Kolejny test lenovo: Laptopmag - Lenovo ThinkPad X120e review Edytowane 9 Lutego 2011 przez ArturMaly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 Recenzja Toshiby NB550D - AMD C-50 (1 GHz, dual-core) - 1 GB DDR3 RAM - 250 GB HDD - 10.1" 1024x600 - głośniki Harman Kardon Ponad 13 godzin na baterii w teście czytelnika ;-) wifi + przyzwoita jasność matrycy daje prawie 9 godzin pracy ;-) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiz Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2011 Wyniki bardzo dobre w laptopach, a też nie będą bardzo drogie, poniżej 2 tysięcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2011 (edytowane) http-~~-//www.youtube.com/watch?v=mdPi4GPEI74&feature=player_embedded Llano has at least three SKUs AMD shows a lot of Fusion wins AMD to Refresh E-Series APUs Lineup in the Third Quarter - X-bit labs AMD odświeży platformę Brazos - TwojePC.pl http://en.ocworkbench.com/tech/amd-brazos-e350-embedded-graphics-is-overclockable-to-2ghz/ Leading ODMs Select AMD Fusion APUs for Whitebook and High Definition PC Systems | techPowerUp Edytowane 15 Marca 2011 przez andrew777 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2011 (edytowane) Initial Desktop AMD "Llano" Lineup Will Include Five APUs - Documents - X-bit labs 6 desktopowych modeli APU Llano zadebiutuje podczas premiery - TwojePC.pl Edytowane 16 Marca 2011 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2011 Fajnie, tylko ten sam debilizm co u Intela - mocna grafika z quadem, słaba z dwurdzeniowcem. Gdzie tu logika? Ludzi którym będzie potrzebna mocna integra z quadem można zapewne policzyć na palcach. Miałem w planach kupić dwa rdzenie z 320/400 SP (głównie do starszych gier, w które mały sens grać na mocnym kompie), ale zamiast tego to pewnie kupie kiedyś 6450, albo i coś z kolejnej serii. W sumie w HTPC nie musze nic zmieniać, brak Vector Adaptive Deinterlacing na 5450 moge przeboleć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludovic Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2011 (edytowane) Fajnie, tylko ten sam debilizm co u Intela - mocna grafika z quadem, słaba z dwurdzeniowcem. Gdzie tu logika? Bo w większości gier pewnie różnica nie byłaby za duża pomiędzy quadem a 2 rdzeniami przy tak samo mocnym gpu ;) Co oznaczałoby, że mało kto chciałby dopłacać do quada. Edytowane 16 Marca 2011 przez Ludovic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 Chłyt marketingowy. Tak samo to potrzebne jak BE w obecnych procach. BE dostaje się w takich, procach gdzie kręcąc szyną szyną na byle płycie zamkniemy proca. Ale fajnie jest mieć BE mimo że nie potrzebne. Fajnie jak takie cpu się sprzedadzą, mimo że nikt z tego nie będzie korzystał bo i tak będzie dedykowana grafa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2011 Ja wiem? Te procki to nie będzie szczyt oferty AMD, szczytem będą Buldużery a one chyba GPU nie mają wbudowanego. To będzie rynek komputerów multimedialnych, które mają być w stanie odpalić jakąś grę niedzielnemu graczowi. Myślę, że takie 4 rdzenie i 400 SP to świetne połączenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2011 (edytowane) Kolejne informacje na temat Llano - TwojePC.pl AMD Talks Fusion: Vision, Solutions, Software - X-bit labs Cała prawda o chipsetach Llano - TwojePC.pl Edytowane 28 Marca 2011 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joorvishoon Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2011 wyplynela moze gdzies w internecie maksymalna dopuszczalna temperatura dla e-350? mam laptopa z tym procesorem, i oplul mnie bluescreenem w occt, i nie wiem czy to dlatego ze sie przegrzal, czy dlatego ze jest spaprany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2011 wyplynela moze gdzies w internecie maksymalna dopuszczalna temperatura dla e-350? mam laptopa z tym procesorem, i oplul mnie bluescreenem w occt, i nie wiem czy to dlatego ze sie przegrzal, czy dlatego ze jest spaprany. Max Temps © 90 http://products.amd.com/en-us/NotebookAPUDetail.aspx?id=1&f1=&f2=&f3=&f4=&f5=FT1+BGA&f6=& Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joorvishoon Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2011 (edytowane) Max Temps © 90 http://products.amd.com/en-us/NotebookAPUDetail.aspx?id=1&f1=&f2=&f3=&f4=&f5=FT1+BGA&f6=& kurde, najciemniej pod latarnia, dzieki. to w sumie nie za dobrze bo nie wiem skad mi sie wzial ten bluescreen, 90 stopni raczej nie osiagnalem. Edytowane 28 Marca 2011 przez joorvishoon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2011 (edytowane) http-~~-//www.youtube.com/watch?v=_H9PUgT4XpAhttp-~~-//www.youtube.com/watch?v=1YfRh1FBkI4 http://www.youtube.com/watch?v=6olBgkDtebk AMD Llano Fusion APU to Feature Radeon HD 6550 Graphics | techPowerUp AMD A-Series APU and FX-Series CPU Launch Schedule Detailed | techPowerUp Edytowane 4 Maja 2011 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2011 Exclusive: AMD's FM1 desktop test board pictured - VR-Zone.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2011 AMD A-Series APUs Tested Against Sandy Bridge CPUs at Gaming on IGP | techPowerUp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2011 AMD Fusion - Wikipedia, the free encyclopedia Line-up wygląda bardzo ciekawie. Fajnie jakby te procki bez P cechowały się po prostu niższym zegarem i napięciem rdzeni. Wtedy taki 65 W quadzik o niskim zegarze z mocnym GPU to super rozwiązanie, jeśli cena będzie sensowna to modyfikuję mojego HTPC. Intel niech się boi, to będzie killer Core i3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2011 (edytowane) Chińczycy mogą kupić płyty pod AMD Llano. Benchmark.pl Edytowane 15 Maja 2011 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2011 (edytowane) Spoko, CPU-Z widać że źle wykrywa, bo wyniki wskazują na quada z GPU 400 SP. Ciut niższe taktowanie, brak dedykowanej pamięci, i wychodzi troche niższy wynik od Radeona 5570 (jakieś 700 pkt mniej, czyli 15%), do którego wydajnościowo najbliżej tym układom. Wydajność proca raczej bardzo fajna, ja mam mniej wiecej taki wynik na moim kręconym X3 (do Intela oczywiście daleko, ale nie o to tu chodzi). No a Liano nie ma L3, ale za to ma sporo szybszej L2. Na moim G6950 @ 4.2 GHz miałem CPU Score 8700, a GPU Score na 5450 to niecały 1000. Super platforma sie szykuje. EDIT. Teraz zauważyłem że CPU-Z wykrywa cztery osobne procesory. ;) Edytowane 15 Maja 2011 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 (edytowane) More mobile Llano specs leaked Mobilny Llano, czyli specyfikacja najmocniejszego modelu - TwojePC.pl ECS Web Site AMD'nin Bulldozer ve Fusion LIano işlemcileri için ilk fiyat bilgileri ASRock A75-Extreme4 AMD FM1 Fusion Motherboard Pictured | techPowerUp Edytowane 20 Maja 2011 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2011 (edytowane) http://www.donanimhaber.com/islemci/haberleri/AMDnin-Fusion-Liano-serisi-yeni-mobil-islemcilerinin-tamami-detaylandi.htm Gigabyte GA-A75-UD4H Socket FM1 Motherboard Pictured | techPowerUp http://en.ocworkbench.com/tech/computex-taipei-2011-amds-liano-and-bulldozer-delayed-to-august/ Edytowane 24 Maja 2011 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2011 Troszkę fotek: Źródło: link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...