MaKaR Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 no właśnie czy dostene gdzies we wroławiu ten cooler bo potrzebuje go na gwałt ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 www.4max.com.pl chyba jest :) o ile to tn adres ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 nie kupuj tego wentyla!!!!! szkoda kasy nie jest wart tej ceny , wiem to z autopsji :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm211 Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 ja zamierzam sobie go kupic i jestem CIekawy co takie w nim złego ze tak go odradzasz??powienienes dac pare argumentów no nie?? czy sie myle? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 przyłaczam sie do pytania jest jest z nim nie tak?? bo po testach sadzoć jest wydajny,fajosko wygląda, ma super potencjomert do regulacji obrotów w zakresie 1600-5200rph./min Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 polecam Volcano 7+ Naprawde zasilacz wart swojej ceny. A mojego atka 1700+ podkreconego na 2075 MHz na 5V chlodzi do 46 stopni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 polecam Volcano 7+ Naprawde zasilacz wart swojej ceny hehe fajny błedzik zasilacz hehehe ale człwiek jest omylny ale fajny ten bł.adzik no :DD:D: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 wszyscy pisza ale nie na temat idz do ACITA - sklep na pilsudskiego 78 chyba - na przeciw notu - 2 pietro tam moze maja na stanie a jak nie to ci sciagna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 bóg zapałać genghiskhan lubi niewidie ale jednak czasem powie coś mondrego :D:D:D:D:D respekt to genghiskhan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 toć taka całkowita wredota to nie jestem :D peace Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 MaKaR nie sluchaj glupot bierz volcano 11 , zrob polerke na lustro , odkrec grila i masz ze 4-5 stopni mniej a i wiele ciszej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 lajcik to to ja wiem poztym to nie dla mnie ja nie mam kasy jakbym maił 130 zł to bym doinwestował drugie tyle i jakieś wc rzucił ja sie tylko zapytałem gdzie można dostac bo giełda była w niedziele rano a qumpel sie obudził o 20 i mnie pyta coi gdzie kupić to mu powiedziałem co ale nie wiedziałem gzie we wrocu bo cięzko u nas dostac takie rzeczy w dzień powszedni ;). a tak poztym jak pokazlem qumplowi tego volcano na zdjęciu to mu szczena opadła i mowi zajebiscie i że zrobi do tego okno w obudowie i podświetle więc stworzyłem nowego modernizatora standardowych bud jestem z siebie dumny( zrobił bym w końcu coś z tą swoją budą ale nie mam kasy) ::D:D:DD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Jak ci sie nie uda zalatwic tego Volcano podejdz do nas na Powstancow Slaskich 5 to zalatwie cena okolo 130 zł. Co prawda teraz go nie mam ale na dniach powinny przyjechac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 A ja bym poszukał Volcano 7+. Mam i jest OK. Polecam 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 gdyby tylkovolcano 11 był wydajniejszy od wolcano 7+ to nei pozostaje nic innego jak zalupic go :) Przeciez cenn ajego jest nawet nizsza.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...