hersheys50 Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 (edytowane) Dzien dobry mama na imie zmordowany i wlasnie notebook mnie dobija. Od jakiegos czasu notebook mi nieladuje bateri. Stalo to sie w chwili kiedy czytalem ksiazke na nim kozystajac z bateri i w pewnym czasie licznik bateri zatrzymal sie na 33% na jakas godzine wydalo mi sie dziwne, co po jakiejs godzinie wylaczyl sie wogule.Kiedy go podpialem do ladownia nieladowal mi wiecej niz do 20%. Przy czym jak odpene zasilanie momentalnie gasnie i nieda sie wlaczyc komputera A nawet jesli zostawie zasilanie i wyjme baterie tez niedziala i nieda sie go wlaczyc. Jest to bardzo popularny problem ale niema konkretnych odpowiedzi,zostawialem komputer podlaczony na kilkanascie godzin podlaczony, odlaczalem zasilke wyjmowalem baterie i trzymalem guzik 45sek zrobilem update BIOSu Czy ktos wie co moze z tym byc ?? Edytowane 11 Lutego 2010 przez hersheys50 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hersheys50 Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Czy ktos moze mi z tym pomoc ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 (edytowane) Wyślij do serwisu. W karcie gwarancyjnej masz numer do serwisu Asusa - kilka dni i masz kompa z powrotem sprawnego. Ale: 1. jak zrobiłeś update biosu, skoro nie możesz go włączyć? :huh: Chyba że na zasilaczu działa? Napisałes to tak nieskłądnie że nie wiem w końcu o co cho. 2. sprawdzałeś na innym zasilaczu/kablu? (Uwaga jak powyżej). Edytowane 18 Lutego 2010 przez QrVicH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...