Skocz do zawartości
hersheys50

Asus Eee Pc 1101ha

Rekomendowane odpowiedzi

Dzien dobry mama na imie zmordowany i wlasnie notebook mnie dobija.

Od jakiegos czasu notebook mi nieladuje bateri. Stalo to sie w chwili kiedy czytalem ksiazke na nim kozystajac z bateri i w pewnym czasie licznik bateri zatrzymal sie na 33% na jakas godzine wydalo mi sie dziwne, co po jakiejs godzinie wylaczyl sie wogule.Kiedy go podpialem do ladownia nieladowal mi wiecej niz do 20%. Przy czym jak odpene zasilanie momentalnie gasnie i nieda sie wlaczyc komputera

A nawet jesli zostawie zasilanie i wyjme baterie tez niedziala i nieda sie go wlaczyc.

Jest to bardzo popularny problem ale niema konkretnych odpowiedzi,zostawialem komputer podlaczony na kilkanascie godzin podlaczony, odlaczalem zasilke wyjmowalem baterie i trzymalem guzik 45sek zrobilem update BIOSu

Czy ktos wie co moze z tym byc ??

Edytowane przez hersheys50

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyślij do serwisu. W karcie gwarancyjnej masz numer do serwisu Asusa - kilka dni i masz kompa z powrotem sprawnego.

Ale:

1. jak zrobiłeś update biosu, skoro nie możesz go włączyć? :huh: Chyba że na zasilaczu działa? Napisałes to tak nieskłądnie że nie wiem w końcu o co cho.

2. sprawdzałeś na innym zasilaczu/kablu? (Uwaga jak powyżej).

Edytowane przez QrVicH

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi