Skocz do zawartości
kiszek

Razer Deathadder 3g - Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, wydaje mi się, iż mam pewien problem z myszką Razer DeathAdder 3G. Dokładnie chodzi o to, że lewy przycisk myszy jest jakby bardziej luźny niż przycisk prawy. Chcąc kliknąć prawy przycisk wystarczy delikatnie przycisnąć, natomiast w lewym, klawisz ma tak jakby luz, trzeba go już mocniej dociskać co znacznie opóźnia reakcje. O wyrobieniu się klawisza nie może być mowy, ponieważ mysz ma zaledwie dwa tygodnie. Jak myślicie, odesłać ja z powodu takiego defektu na gwarancji czy może poczekać aż defekt się zwiększy, żeby nie było problemów z gwarancją? Proszę o jakieś rady.

pozdrawiam

kiszek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O tym problemie nie raz było na forum - trzeba tylko poszukać :)

Jeśli chcesz zareklamować myszkę (zakładam, że masz jeszcze ważną gwarancję) to odnajdź pudełko, kartę gwarancyjną i dowód zakupu - szczegóły odnajdziesz tu - http://www.mmv.pl/serwis/index.php?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytałem trochę na ten temat ale defekty zazwyczaj pojawiały się po dość długim użytkowaniu. Jak byś dokładnie przeczytał mój post a nie mędrkował to doczytałbyś się, że myszka ma dwa tygodnie i nie pytałem w jaki sposób myszkę wysłać tylko czy jest sens...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Generalnie Razer słynie z kiepskich przycisków (zaprojektowane zbyt małe/słabe zawiasy etc.) i to nic szczególnie dziwnego jeśli przycisk wysiada np. po miesiącu. Wiele też zależy od intensywności użytkowania. Różnica w pracy przycisków pojawia się na początku, a w miarę upływu czasu problem narasta.

Miałeś pecha i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi