kiszek Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Witam, wydaje mi się, iż mam pewien problem z myszką Razer DeathAdder 3G. Dokładnie chodzi o to, że lewy przycisk myszy jest jakby bardziej luźny niż przycisk prawy. Chcąc kliknąć prawy przycisk wystarczy delikatnie przycisnąć, natomiast w lewym, klawisz ma tak jakby luz, trzeba go już mocniej dociskać co znacznie opóźnia reakcje. O wyrobieniu się klawisza nie może być mowy, ponieważ mysz ma zaledwie dwa tygodnie. Jak myślicie, odesłać ja z powodu takiego defektu na gwarancji czy może poczekać aż defekt się zwiększy, żeby nie było problemów z gwarancją? Proszę o jakieś rady. pozdrawiam kiszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 O tym problemie nie raz było na forum - trzeba tylko poszukać :) Jeśli chcesz zareklamować myszkę (zakładam, że masz jeszcze ważną gwarancję) to odnajdź pudełko, kartę gwarancyjną i dowód zakupu - szczegóły odnajdziesz tu - http://www.mmv.pl/serwis/index.php? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiszek Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Czytałem trochę na ten temat ale defekty zazwyczaj pojawiały się po dość długim użytkowaniu. Jak byś dokładnie przeczytał mój post a nie mędrkował to doczytałbyś się, że myszka ma dwa tygodnie i nie pytałem w jaki sposób myszkę wysłać tylko czy jest sens... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Generalnie Razer słynie z kiepskich przycisków (zaprojektowane zbyt małe/słabe zawiasy etc.) i to nic szczególnie dziwnego jeśli przycisk wysiada np. po miesiącu. Wiele też zależy od intensywności użytkowania. Różnica w pracy przycisków pojawia się na początku, a w miarę upływu czasu problem narasta. Miałeś pecha i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiszek Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Nie pomagasz mi ;/ W takim razie co radzisz? Co mam z tym problemem zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 dostałeś 2 dobre odpowiedzi - szukaj paragonu i na gwarancję szoruj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhmih Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 co z tymi super Razerami jest ze tak padaja szybko, mam dwoch kumpli ktorzy maja razery i obydwa padly, jeden po dwoch drugi po trzech miesiacach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mobot Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 co z tymi super Razerami jest ze tak padaja szybko, mam dwoch kumpli ktorzy maja razery i obydwa padly, jeden po dwoch drugi po trzech miesiacach na to tez dostales odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...