gronio89 Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Witam, mam pytanie do użytkowników forum, jaka kartę WiFi kupić?(potrzebuje czegoś niezawodnego, z dobrym wsparciem typu sterowniki) możne być pod PCI-e 1x albo PCI?czy lepiej USB? jakieś sugestie? w standardzie 802.11g do routera OvisLink G.DUO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Jutro będę sprawdzał jak sobie pod w7 radzi tplink 422g v2. V1 jest absolutnie niekompatybilna ;] rwie połączenie co kilka sekund ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhp Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 Karta oczywiście na PCI lub PCI-E. Druga bardziej przyszłościowa (niedługo nie będzie płyt z PCI). Ja na Windows XP akurat mam taką (PCI): http://edimax.pl/pl/produce_detail.php?pd_...1&pl2_id=44 Zero problemów (wcześniej kilkanaście dni bujałem się z dwoma adapterami USB; ich praca była bardzo niestabilna albo w ogóle nie było połączenia z siecią). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 za pamięci potwierdzam, 422g v2 działa pod w 7 32. w temacie - nie wiem czy masz jakieś dodatkowe wymagania ale... pomyśl nad kartą pod usb. Tak, jest przyszłościowa. 40zł, standardowe wejście pod anteny, rewelacyjnie zbiera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronio89 Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 dzieki koledzy, no ja na plycie mam wifi ale z tego co czytalem to kazdy sie na nie skarzyl pod win7. U mnie jest tak samo, jest polaczenie a potem go nie ma :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...