marcellus Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Kumplowi w pracy od pewnego czasu (niestety gosciu nie pamieta dokladnych okolicznosci...) pojawia sie cos w rodzaju pop-up'u Na zdjeciu ponizej w gornym prawym rogu jest ten "pop-up" z linkami internetowymi: Poprosil mnie o pomoc, popatrzylem na services, startup-programs i nic nie bylo podejrzanego :-? Jesli ktos ma jakiekolwiek sugestie od czego mam zaczac szukajac przyczyny tego "zjawiska" to prosze o pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 czyz to nie yahoo messanger? (czy jak to sie tam nazywa :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 ja zainstaluje firewall outpost firewall 1.0 to gdy ten popup bedzie sie chciał połaczyć z netem to program pokaze z jakim adresem sie łączy i jaka aplikacja i wtdy bedzie można usunąć chociażby ręcznie z dysku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 ja zainstaluje firewall outpost firewall 1.0 to gdy ten popup bedzie sie chciał połaczyć z netem to program pokaze z jakim adresem sie łączy i jaka aplikacja i wtdy bedzie można usunąć chociażby ręcznie z dysku może niezbyt konstruktywna odpowiedź ale idzie sie domyśleć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...