Fokusmok Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 (edytowane) Witam. Mam problem, wszedłem w bios i przypadkiem zobaczyłem że napięcia są niepokojące (prawie wykraczają poza normę atx). Mówię co tam, kilka dni temu czytałem że te czujniki na asrockach często się mylą jednak z tego co pamiętam po zakupie zasilacza bios wskazywał napięcia "książkowe". Proszę o jakąś poradę od razu mówię, że nie mam na razie dostępu do miernika :/ PSU Modxstream 600W MOBO Asrock AOD790GX Edytowane 11 Lutego 2010 przez Fokusmok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Napięcia mierzy się miernikiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokusmok Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 OK postaram się skołować miernik i wtedy napiszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacp3r Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Nawet, gdyby, to napiecia są ok. Napięcia są większe ponieważ podczas stresu zawsze się obniżają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...