brusse Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 Witam ostatnio wpadłem na stronę gigabyte i sprawdziłem listę obsługiwanych Procków płytki ma570s4 ku zdziwieniu ujrzałem wsparcie dla procesorów AM2+ i AM3 do 95W dostępne po updacie do biosu w v.Beta, niby jedyna różnica to obniżenie HT. Szukałem trochę info o tym ale wszędzie piszą tylko będzie działać itp, nigdzie nie ma konkretu że "mam i działa" tylko przypuszczenia. Więc może ktoś to potwierdzić? Taki Phenom II x4 np925 w takiej płycie, ciekawy początek przejścia na am3 :) lub Athlon II x4 620 upgrade do 4 rdzeni hmm, a kiedyś tylko płyta i ramki Co o tym sądzicie :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 Będzie działać. POST Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brusse Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 ooo to super kolejny plus dla AMD bo i5 w 775 bez młotka nie wejdzie XD thx 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...