finalcell Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 potrzebuje czegoś do rysowania planów rzutów itp ale autocad odpada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doc Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 A dlaczego AutoCad odpada? chodzi o cene i legalnosc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 jezeli AutoCad odpada to moze MegaCad :P :P POZDR :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 a moge gdieś poczytać a autocada miałem i nie jestem zadowolony troche nie to co mi potrzebne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Do Cada polecam www.cad.pl w tym programie można wszystko zaprojektować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...