Mateoosh Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Zdradźcie pod jakimi nickami się ukrywacie i w jakich grach :). Na początek ja. W Q3 można mnie spotkać jako FragHunter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Counter Strike artist formerly known as jaizm :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 q3: mm*younior - chociaz juz nie gram cs: mm*you w wiecej gier nie grywam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 po prostu mazi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 --==[WARRIOR]==-- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 a ja to zawsze jestem pl00b00 albo pl0. odkrywcze, nie ??? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSI Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 [DH] Maslo [DH] - Dante's hell , najszybszy klan w Polsce w NFS HP2(za nie dlugo CMR3 ) :twisted: jak nie wierzycie to przyczajcie na www.dantes-hell.prv.pl . Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 w czasach gdy gralem w : qw [fdl]pit q2 a5^pit q3 lq.pit inne gry sie nie licza ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Dosc duzo tego bylo, zalezy w jakiej grze :P Najwiecej mialem w Starcrafcie :) A tak to na ogol Taso i rozne wersje tego :P (Tas0 itd. :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Starcraft:BW =Sf=Vengeance Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 jak gralem w UT na necie to mialem ksywe HAN... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 w q3 jako Avandrel ;) heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 W MOH:AA - BArt_PL w innych currachee :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Ja mam w ST: Elite force i ST:Armada I ksywę reyden poza tym to moja trekowa ksywa , wszedzie sie nia podpisuję kiedys jak grałem w TA to miałem ksywe raven ogolnie we wszystkie gry , które prubuje grać po necie mam ksyw ę reyden, narazie najlepiej mi idzie w EF ( klimat ST dużo robi ) PS. 2 czy 3 trekowców na tym forum powinno rozpoznac mojego Avatara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Gram tylko w cs-a a wnim : ire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Ja mam wszędzie 'mikaelus'. Tylko do RPG używam 'Tarous' dla swojego maga... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 juz nie gram w q3 ale jak grałem to było : MacieX[PL] Stolec_<span style="color:red;">[ciach!]</span>lec Tylko_nie_RAKIETOM_w_dupe Sqrvielle Devastator Rumcajs i tak dalej .. oczywiście każda miałą swój niepowtarzalny kolorek ... oddający klimacik :P teraz Wolf ET i normal ... : [PL]MacieX I.G.I 2 CS : (juz nie gram) --===>MacieX<===-- GTA:VC :) :) :) :) :) :) :) Tommi ! :P :P :P :P :P :P Versetti czy siakoś tak ... mam juz 35% gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Tylko do RPG używam 'Tarous' dla swojego maga... :)a ja w rpgach mam "Salkos", dla mojego czlowieka łowcy. jak moglem o tym zapomniec. :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 q3 - ArbaaL starcraft - ArbaaL ut 2003 - Fraag w3 - ArbaaL jak zauwazyliscie raczej uzywam ArbaaL, tylko w ut jestem Fraag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxDamage Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 M A X D A M A G E [DA] Q3 RULEZ 4 EVA!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 cs- jacek, wujek_dobra_rada niegdys.. :) I chyba tylko takie w pozostałtch ktore nie chce mi sie wymieniac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 q3 - ArbaaL starcraft - ArbaaL ut 2003 - Fraag w3 - ArbaaL jak zauwazyliscie raczej uzywam ArbaaL, tylko w ut jestem Fraag W Rainbow Six nie grasz? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 W cs'a: [ZQ]SkAtaN kiedyś AIM ][ SkAtaN ah kiedyś grałem w moh:aa (SoB) SkAtaN czy siakos tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Counter - Speedy A ktos moze wie kiedy wkoncu wypuszcza CS 1.6 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignus Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 W CS : Navy^POL|Rafaga 8) W innych grach : Ignus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 W CS: :: Navy^POL|Pocahontas :: Pocahontas :: PanTicTac :lol: :: Wycior A w innych to różnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 q3 - ArbaaL starcraft - ArbaaL ut 2003 - Fraag w3 - ArbaaL jak zauwazyliscie raczej uzywam ArbaaL, tylko w ut jestem Fraag W Rainbow Six nie grasz? :P jasne ze gram:] ale nie na necie:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 w RTCW [PL]MacieQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 CS: [666] Apollyon a reszta gier - NRG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 CS: [666] Apollyon a reszta gier - NRG 666 bardzo twórcze Tag'i , juz mi poprostu uszami wychodzi ten pseudo-satanizm ; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...