Gość marantz5003 Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Może mi ktoś wytłumaczyć co to robi w aktualizacjach systemu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Jest do pobrania :rolleyes: No i? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 (edytowane) QrVicH napisał(a): Jest do pobrania :rolleyes: No i? :)ale po co? przecież sterownik mam zainstalowany najnowszy to po co mi w windows update do pobrania wyskakuje i do tego dziwnie mało zajmuje w porównaniu do tego ze strony nvidi Edytowane 13 Lutego 2010 przez marantz5003 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Bo w Windows Update masz podstawowe sterowniki, zainstalowaleś ręcznie więc nie pobieraj tego z WinUp, proste. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 :arrow: marantz5003 Moze lepiej Ty zacznij od wytlumaczenia co Twoj temat robi w tym dziale?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...