DanioS Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Witam, mam zamiar kupić obudowe Tacens Sagita II ale nie wiem czy zmieści sie do niej moja karta Radeon 5870 oraz chłodzenie Pentagram Karakorum, Btw. czy zmiana procesora z amd phenom x3 710 na jakiegegos x4 za 500-600zl to madra decyzja? komputer do gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 W tej cenie są lepsze budy. np. Antec 300, CM 690, K58. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Może kusi go ten duży wiatrak i panel z wyświetlaczem. Ale sam bym też wolał kupić albo cm690 albo k58. Ten 40 cm wiatrak to właściwie tylko problem , w budzie będzie się szybciej kurz zbierał , jak się zepsuje to praktycznie nie ma szans na wymianę i jeszcze pytanie jaki hałas generuje to cudo. Zasilacz montowany u góry to też nie jest plus i brak otworu w tacce pod płytę. Odnośnie proca , to na ile go podkręciłeś , próbowałeś odblokować 4 rdzeń , w co grasz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...