kris17 Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 (edytowane) Witam Potrzebuję jakiegoś monitora w cenie ok. 600zł (max 650 z przesyłką) Komp służy głównie do neta i gier, czasem jakieś filmy.. niedługo planuję zakup radeona HD4890 (obecnie mam integrę...) więc proszę o propozycje najodpowiedniejszego monitora pod tą grafikę na razie wybrałem: LG W2343T-PF 23" (jest inny model lg 23" (zachwalany na forach) o ok. 80zł droższy, ale ja za HDMI nie zamierzam przepłacać bo nie będzie mi potrzebny) nie wiem czy 24" nie będzie dla mnie za duży... odległość jaka jest między mną a monitorem to jakieś 80 do 100cm z góry dziękuję za pomoc:) edit: dodam że obecnie mam 19" 4:3 Edytowane 13 Lutego 2010 przez kris17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris17 Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 ponawiam.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sherpa Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 W tej klasie cenowej trudno chyba bedzie cos znalezc godnego uwagi. Za troche wiecej bylby... http://accessories.euro.dell.com/sna/produ...&sku=324798 Design prosty, ale moze sie podobac. Jakosc wykonczenia na poziomie Dell. Podlaczenia : HDMI, DVI, VGA bez glosnikow, ktore i tak w monitorach sa do d... Ma dwie lampy CCFL przez co jasnosc 250cd/m2, w rzeczywistosci chyba troche mniej, ale dzieki temu nie wypala oczu i pobiera tylko 30W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris17 Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 niestety monitor za 1k jest poza moim zasięgiem :( ... proszę o inne propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killers Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 w tych granicach cenowych jedną z lepszych opcji będzie LG w2253v, stosunkowa jakość do ceny jest bardzo korzystna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...