lewy Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Tak sobie grałem championship manager'a , a tu bez rzadnego ostrzeżenia komp się samoistnie wyłącza . Gdy chcę go ponownie włączyć, diody tylko na ułamek sekundy zaświecają , poczym komputer znowu się wyłącza. Co się <span style="color:red;">[ciach!]</span>a stało!? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: . Zasiłka poszła , czy co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Tak sobie grałem championship manager'a , a tu bez rzadnego ostrzeżenia komp się samoistnie wyłącza . Gdy chcę go ponownie włączyć, diody tylko na ułamek sekundy zaświecają , poczym komputer znowu się wyłącza. Co się <font color="#FF0000">[ciach!]</font> stało!? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: . Zasiłka poszła , czy co? Tydzień temu miałem coś podobnego. Przyczyna...awaria zasilacza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 A właściwie chodził tylko nie trzymał napięcia 12 V. Czasem odpalał, uruchamiał windowsa i zwiecha. Czasem tylko bios i wyłączał się. Zasilacz poszedł do naprawy (gwarancja) a ja w tym czasie wymieniłem budę wraz z nowym zasilaczem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 90% zasilka tez tak mialem... sprawdz go na kompie innym :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 To moze byc tez plyta, ja tak mialem po zmianie biosu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz994 Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 A próbowałeś zresetować bios zworką koło baterii na płycie. Bo u mnie to pomogło gdy mój komp nie chciała się włączyć, paliły się tylko diody i chodził wentylator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Ostatnio miałem jeszcze lepszy motyw - okazało się że przycisk Power miał zwarcie w okolicach 0,9-2 MegaOhma i to powodowało, że komputer albo startował albo wyłączał się odrazu :) ... no ale pewniu u Ciebie to zasilacz ;) Chociaż sprawdziłbym odłączając wszystkie kabelki led itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIP33 Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Proponuje tak: najpierw zrob reset biosu, jak to nie pomoze sprobuj jak mowi dARIO!!! No a na koniec to mozesz wymienic tylko zasilacz!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 to zasilka - na twoim miejscu modlil bym sie aby plyta byla cala (mi codeszajs 2 razy plyte do serwisu wyslal :?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 to zasilka - na twoim miejscu modlil bym sie aby plyta byla cala (mi codeszajs 2 razy plyte do serwisu wyslal :?)To chyba ja mam z takim duuże szczęście co? A tak w ogóle to z twoją płytą może być już niezadobrze. Kiedyś przez awarię zasilacza (200W w ATXie :lol: :lol: :lol: jak zaobaczyłem to mało nie upadłem ze śmiechu) mój koleś spalił MB Abita. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 to zasilka - na twoim miejscu modlil bym sie aby plyta byla cala (mi codeszajs 2 razy plyte do serwisu wyslal :?)To chyba ja mam z takim duuże szczęście co? A tak w ogóle to z twoją płytą może być już niezadobrze. Kiedyś przez awarię zasilacza (200W w ATXie :lol: :lol: :lol: jak zaobaczyłem to mało nie upadłem ze śmiechu) mój koleś spalił MB Abita. spokojne - teraznieszy zestaw jest ciagniety przez porzadna zasilke 400W 8) problemy byly z 300w codeszajsem msi na KT133a i antkiem 1.4 ale to juz stare dzieje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 to zasilka - na twoim miejscu modlil bym sie aby plyta byla cala (mi codeszajs 2 razy plyte do serwisu wyslal :?)To chyba ja mam z takim duuże szczęście co? A tak w ogóle to z twoją płytą może być już niezadobrze. Kiedyś przez awarię zasilacza (200W w ATXie :lol: :lol: :lol: jak zaobaczyłem to mało nie upadłem ze śmiechu) mój koleś spalił MB Abita. spokojne - teraznieszy zestaw jest ciagniety przez porzadna zasilke 400W 8) problemy byly z 300w codeszajsem msi na KT133a i antkiem 1.4 ale to juz stare dzieje :) Ja mam codegena 300 i wcale nie jest taki zly :D . Chociaz niepowiem jeden mi juz poszedl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...