fast finger Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Witam, przed formatem testowałem sterowniki itp. Równiez podrkęcałem karte graficzna, lecz zapomiałem optymalnych ustawien. Po formacie lekko podrkęciłem i zaraz mi wyskoczyły paski. Przed formatem tego nie było. Potem dałem ustawienia pamiec 527 MHz (to akurat pamietalem) i rdzen ok. 360 i tez paski. W czym jest problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Problem jest w tym, że wróżka ma dzisiaj wolne. Może byś tak podał konfig? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 ja to juz we wrozki nie wierze ;) za stary jestem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...