mati113 Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Witam ! mam kłopot :( mam zainstalowaną grę euro truck simulator gdy jeżdżę gra zaczyna mi lekko przycinać to są takie chwilowe tnięcia że jeżdżę ale z takim zacinaniem nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć.Szukałem już pomocy we wszystkich forach i kolega doradził mi aby spróbować w tym :) podaje dane komputera na którym jest zainstalowana gra karta graficzna; ASUS HD4870 1024MB 256bit PCI-E procesor; ADM Phenom X4 9650 s.AM2 BOX Bardzo proszę o pomoc ! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar95P Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Sprawdź zużycie procesora w Grze i pod samym Windowsem. Użyj chociażby Alt+Ctrl+Del zakładka "wydajność". Zobacz czy zużycie procka jest równomierne czy skacze. Tylko w tej grze masz ten Problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati113 Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 hmm... Nie wiem mam tylko zainstalowaną z takich gierek tą później mam zainstalowaną NFS Shift to chodzi normalnie GTA 4 chodzi normalnie więc nie wiem :( a co do zużycia procesora to skacze 25%,26% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 To wina gry. Sam niedawno dość dużo w nią grałem, ta gra tak ma że potrafi czasami się przycinać sama z siebie, zła optymalizacja. Ukazała się nowa część tej gry pod nazwą German Truck Simulator i zostało to poprawione, gra nie przycina, a grafikę ma trochę lepszą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati113 Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 hm... ale u kumpla gra chodzi normalnie a ma stary komputer gra German Truck Simulator również się tnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajcewik Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 To wina twojego zaniedbania może? Sterowniki wszystkie najnowsze? jaki masz system? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati113 Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 Tak starowinki są najnowsze system operacyjny Windows XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...