Voltago Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Posiadam laptopa hp pavilion dv6 1215ew Temperatura procesora w stresie dochodzi do 90 stopni i utrzymuje się w granicach 85-90 jeśli procesor jest używany w 80-90%tach. Na lapku tym jest procek amd athlon x2 dual core ql-65, czytałem troche w necie, że ten model sie grzeje ale bez przesady Temp sprawdzałem na programach typu everest, speedfan ale raczej nie przekłamują. Do miejsca koło wentylatora nie można dotknąć ręką tak sie rozgrzewa :o A no i oczywiście jest tak od nowości. Co mogę z tym zrobić? Montowałem podstawke z wentylatorami pod USB ale obniżało co najwyżej o 2-3 stopnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Zmien pastę termoprzewodzaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voltago Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 Zmien pastę termoprzewodzaca. Lapek jest na gwarancji, nie sądzę żebym mógł wymieniać takie rzeczy poza tym sądzisz, że mogła być od nowości źle założona...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzyy Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 odeslij do serwisu, zaloza Ci nowe chlodzenie albo wymienia plyte glowna:] jesli czesci beda dostepne to w ciagu 3-4 dni dostaniesz lapka z powrotem pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...