benqzenq Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Witam! Mam problem z grami: Call of duty 2 i Fear.Otóż gdy chcę odpalić setup.exe to wyskakuje mi błąd np. w przypadku feara: K:\fear\setup.exe nie jest prawidłową aplikacją systemu Win32 o co w tym chodzi ? Prosze o pomoc i z góry dziękuje ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 1. Wirus. Zainstaluj i użyj Avira Free Antivir. 2. Uszkodzony dysk lub pamięci. Log z HD Tune (wersja nie Pro), 4 zakładki. Sprawdź pamięci przy pomocy GoldMemory lub MemTest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 (edytowane) 3. Pirat. PS. Nie mówię, że masz pirata oczywiście! Edytowane 13 Lutego 2010 przez konkurs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...