zibi322 Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Mam do Was pytanie: czy po ukruszeniu jadra procesora (jesli wogole sie wam zdarzylo) AMD skoczyla wam temperatura i procek sie zrobil mniej podatny na podkrecanie? Bo mi sie wlasnie ukruszyl spory kawalek na rogu i procek sie zaczal strasznie grzac i nie moge go podkrecic wiecej jak 866 (6,5 x 133) :cry: A tak przy okazji to dziwie sie ze wogole dziala, poprzedni durak 850 mial 3 razy mniejsze ukruszenie i juz nie wstal wcale. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 na moim durniu ukruszylem kawalek boq, kawalek 1mm , na 0.5mm i temp. poszla w goore o niecale 10*C :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Le_Sfond Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 no to ja mam fart, mam ukruszony cały róg ale wszystko jest ok i bez zmian. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Dlaczego nie zakladacie CopperShimow, i kruszycie te biedne procki ??? Przeciez to wydatek maxymalnie 20 zl ! Chyba lepiej to kupic i nie bac sie ze ukruszysz i temp Ci skoczy, albo proc wcale nie wstanie ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Dlaczego nie zakladacie CopperShimow, i kruszycie te biedne procki ??? Przeciez to wydatek maxymalnie 20 zl ! Chyba lepiej to kupic i nie bac sie ze ukruszysz i temp Ci skoczy, albo proc wcale nie wstanie ???? :D :D :D Mój się ukruszył przy ostatnim zdejmowaniu titana jak już cs miałem w ręce i chciałem go założyć.Ale działa.Wszystko ciągle bez zmian i temperatura sie w ogóle nei zmieniła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Jakim cudem wy te Durnie kruszycie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 to jest zlosliwosc losu bo ukruszyl sie wlasnie jak chcialem zalozyc CS, ukruszyl sie przy zdejmowaniu WB. Juz mam zalozony CS wiec dalszych ukruszen nie bedzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Jakim cudem wy te Durnie kruszycie? Mysle ze jest to wina czasem bardzo silnych mocowan radiatorow, potem czlowiek sie siluje przy zdejmowaniu i awaria gotowa. Kupowac CS i nie zalowac paru zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...