Sobota Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 (edytowane) Chcę zainstalować XP z USB. Jaka komendę wpisać w DOS aby uruchomić instalator? Jaki plik podać? Edytowane 13 Lutego 2010 przez Sobota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 X:\i386\winntgdzie X to litera napędu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 (edytowane) Podaje tak jak napiłeś albo winnt.exe i instalator się nie uruchamia. To jest XP z SP3. Edytowane 13 Lutego 2010 przez Sobota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Przejrzyj TEN artykuł i postępuj analogicznie z tą różnicą, że zamiast Visty wgraj XP. Ustawiłeś w BIOS'ie bootowanie z USB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 (edytowane) Oczywiście że stawiłem botowanie z pena. Próbowałem jeszcze tak zrobić link Ale jakoś nie ma menu graficznego nie działa to jak należy. EDIT: @Marians u mnie to nie działa. Edytowane 15 Lutego 2010 przez Sobota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...