brusse Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Witam Kupiłem dziś Accelero S1 rev2 zadowolony zacząłem montaż , na chłodzeniu była nałożona pasta cienki pasek myślałem że tak ma być ;/ więc tak to założyłem , skręciłem mocno śrubki i włożyłem do PCI odpalam hura ale cisza weszło do windowsa i wyszło na wylogowywaniu się zacięło . Wyłączyłem szybko ręcznie, włączyłem jeszcze raz i wszedłem do BIOS'u zeby zobaczyć temp ale zanim doszedłem do PC Health komp zgasł po ponownym włączeniu sygnał ti ti ti ;/ , podskoczyłem z grafą do kumpla i usłyszałem tititiititi. Czy to wina tej cienkiej warstwy pasty? Nie chce żeby powtórzyło się przy montażu na drugiej grafie która muszę kupić;/ :mur: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Jesli chlodzenie bylo nowe, to ta warstwa, ktora tam jest, jest jak najbardziej wystarczajaca. Zobacz czy dobrze przylozyles chlodzenie, moze nie styka sie z rdzeniem, zobacz tez czy nie dowaliles za mocno srubami i karta sie nie wygiela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brusse Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Ahh ku*** pod światłem halogena widać że prze te dystanse nie dotyka rdzenia wrrr ;/ ale pasta była na rdzeniu więc musiał dotknąć ;/ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 Zawsze sprawdzaj dwa razy... jak zakładasz jakiekolwiek chłodzenie... Wychodzi na to, że grafa zrobiła PAPA... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 jak zawsze ciach!iany arktik i krzywa podstawa jak jasna cholera miałem to samo tylko ja sprawdzam docisk przed włożeniem do budy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...