shevet Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Mam mały budżet (do 1500zł), ale nie potrzebuje żadnych cudów. Będę go używać do pisania pracy, przeglądania internetu. Ważne dla mnie by miał w miarę dobrą kamerkę internetową no i jakąś sensowną pojemność dysku (więcej niż 80GB). Jak da się coś w tej cenie polecić co będzie miało matryce ~15 '' będzie miło. Ewentualnie coś mniejszego. Bylem dzis w Saturnie podejrzec co nieco, i w oko wpadl mi: http://allegro.pl/item910201825_samsung_r5...ra_windows.html Co o nim myslicie i jak wypadaja samsungi na tle konkurencji? z gory dzieki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 System musi być? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevet Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 System musi być?Niekoniecznie pozdro;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Z_ Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 a może KLIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...