Gość adidasowohajtowowo Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 (edytowane) Cześć ludzie. Mój problem jest następujący: Mam łącze upc 25mbit. Kiedy otwieram filmik na YT to buforuje go z pełną predkością (3MB/s) tylko do jakichś 40 procent a następnie wygląda to tak że bufor zacina się co 1,5 sekundy na około 1,5 sekundy:P i spada prędkość z każdym kolejnym zacięciem.. Maximum jaki zabuforowało z max prędkością to około 45% filmu a potem idzie ale zacina tak jak napisałem i trwa to długo... trochę to denerwuje. Czy spotkał się ktoś z takim czymś o.0? Dodam że z kompem nie ma żadnych problemów, rejestr czysty, brak wirusów, trojanów itp.. Athlon 64 4000+, 4GB, geforce 8600, dysk sata2, firefox 3.6, wszystkie kodeki itp. Proszę o pomoc i pozdrawiam. :sad: Edytowane 14 Lutego 2010 przez adidasowohajtowowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yghern Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Wymień kabel komputer<->modem, lub przynajmniej zamień stronami - mi pomogło, miałem identyczny problem tylko łącze wolniejsze. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adidasowohajtowowo Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Próba zawiodła:( to jest na routerze thomsona twg850.. najpierw kabel z zestawu, potem BELKIN fastCat5e a teraz ekranowany cat6 i [gluteus maximus]:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...