mongothealien Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 w podpisie stronka z betą mojego moda - czekam jeszcze na folie z plotera i porządne okno z uszczelką. jakoś chyba nie jestem oryginalny - jest nas kilku na forum z takim compaq'iem. czarny mat na budzie i ... sami zobaczcie :wink: moge jeszcze duużo w nim zmienić, więc jestem otwarty na sugestie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 8O niezle masz to chlodzenie PIV 150@~2000 13 krotnie zwiekszyles taktowanie :lol: popraw bo smiesznie wyglada jak piszesz - po malowanku powinno wygladac lepiej (ale moze poza czarnym dobierzesz jakis fajny kolorek na wykonczenie detali np niebieski - pasowalby do czerwonych diodek - ktore na zdjeciu sa rozowe) :P a tak BTW IMO przydalby sie jeszcze 2 fotki - tego GF4MX z solidnymi radiatorami i calej obudowy (zdjecie tak zrobione zeby bylo widac i przod i lewy bok i troche gore) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 No niezle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 mi brakuje kompa calego ogloem - fotki.... Bo puki co widze tam bloczek :) zbiornika i pumpke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Brak fotek całości. Ale to co jest to wygląda fajnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 mongo ta pompke kupiles w katowicach? :) jezeli tak to gdzie i za ile :>?? A generalnei spoko :) chociaz ja nie przepradam za duzo iloscia swiatelek :). Bede musial pomyslec nad tym cdromem tak jak u Ciebie :]. Bo buda generalnie jest fajna, ale op wsadzeniu rheobus`a mam i miejsce na CD :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Szymon - practiker za stówę z kawałkiem. wykorzystałem twój pomysł z ogniem - jak wyszło - zobacz... zrobiłem mały update, pare nowych fotek, miedzy innymi te: poza tym dałem też pare profili -> zapraszam do oceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Ogólnie spox, tylko okno niezbyt orginalne :-] No i na ile teraz chodzi twój prolink, bo się zastanawiam czy jest sens chłodzić mojego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 ... zrobiłem mały update, ... ale nadal nie poprawiles i masz intel pentium IV 150@~2000 MHz 1,80V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Stronaka sie nie otwiera...:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 eee, benek -> to zmieniłem jako pierwsze :wink: a co do stronki to chyba PRV.PL strajkuje TUTAJ MACIE bezpośredni adresik 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 |/|ASO||: kiedyś poszedł na 350/550 bez arte ( uwierz lub nie ), przy default'owych taktowaniach proca i ramu. miałem wtedy stara budę i w oknie był wentyl dmuchający bezpośrednio na radiatory na pamieciach ( tu miałem max fuxa - mam hynix 3,6 nano, nie żaden szajsung jak w wersjach SE - może dlatego... ) wszystko zależy od poszczególnego egzemplarza karty, dokładnie jak z prockami ... coraz starszy jestem, mniej mam czasu na giercyny i powiem Ci, że radek 9,7kPRO kusi mnie tylko z potrzeby "miecia" - może jak siem trafi za jakąś dobrą kaskę to łyknę, ewentualnie jak znajde jakiegoś frajerka , to mu podmienię... jak na razie mi moj poczciwy, zalany dwa razy prolinek w zupełności mi wystarcza. co do okna - to nie koniec - zobacz mój atv i wyobraź sobie jak będzie wyglądał w prawym górnym rogu mojego okienka grawerowany spawn. pozatym buda z 91 roku powinna być ( moim zdaniem ) utrzymana w klimacie z lat 90. Szymon wybrał podobnie ( z tym, ze ma jeszcze okno nad zasiłką ) zastanawiałem sie też ostro czy nie zrobić jej w stylu przemysłowym / indrustial... w każdym bądź razie - czekam na sugestie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 po za tym mnie na przyklad bardziej podoba sie takie dupne okno :) nic jakis wzor czy cokolwiek innego. Taki byl moj zamysl , a teraz musze zadbac o to aby w srodku rowniez bylo na co popatrzec...a to w najblizszym okresie :]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...